Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'den Türkiye 1.sine 0 km Otomobil

EĞİTİM 20.03.2021 - 13:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'den Türkiye 1.sine 0 km Otomobil

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Koleji, 'ilk'lere imza atmaya devam ediyor. Kurum tarafından yapılan açıklamada,
    "22 Mart 2021 Pazartesi günü saat 14.30'da il protokolünün katılımıyla Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye 1.si olarak bizleri gururlandıran öğrencimiz Hüseyin Kağan Özdemir'e daha önceden Kardelen Eğitim Kurumları olarak sözünü verdiğimiz sıfır kilometre otomobili teslim edeceğiz.    Elde ettiğimiz gerek bireysel gerekse kitlesel başarılarla, ülke arenasında, seçkin kurumlar arasında söz sahibi olan ve daima zirveyi hedefleyen bir kurum olarak eğitim-öğretim süreçlerinde yolumuzda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.    Elde ettiğimiz başarılar ve başarılarımız neticesinde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler, 'Kardelen Ailesi' olarak hepimizin motivasyonunu bir üst seviyeye taşımaya büyük katkı sağlayacaktır. Öyle umuyoruz ki gerçekleştirdiğimiz çalışmaların meyvesi olarak daha nice 1.liklere birlikte imza atacağız.    Bizlere bu gururu yaşatan öğrencimize ve ailesine, emeklerini bir an olsun bile esirgemeyerek başarılarımızın mimarı olan öğretmenlerimize, her daim yanımızda olan ve bizlere her koşulda güvenen siz saygıdeğer VELİLERİMİZE şükranlarımızı sunuyoruz." denildi.
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Koleji, 'ilk'lere imza atmaya devam ediyor. Kurum tarafından yapılan açıklamada,

 

  "22 Mart 2021 Pazartesi günü saat 14.30'da il protokolünün katılımıyla Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye 1.si olarak bizleri gururlandıran öğrencimiz Hüseyin Kağan Özdemir'e daha önceden Kardelen Eğitim Kurumları olarak sözünü verdiğimiz sıfır kilometre otomobili teslim edeceğiz.



   Elde ettiğimiz gerek bireysel gerekse kitlesel başarılarla, ülke arenasında, seçkin kurumlar arasında söz sahibi olan ve daima zirveyi hedefleyen bir kurum olarak eğitim-öğretim süreçlerinde yolumuzda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.



   Elde ettiğimiz başarılar ve başarılarımız neticesinde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler, 'Kardelen Ailesi' olarak hepimizin motivasyonunu bir üst seviyeye taşımaya büyük katkı sağlayacaktır. Öyle umuyoruz ki gerçekleştirdiğimiz çalışmaların meyvesi olarak daha nice 1.liklere birlikte imza atacağız.



   Bizlere bu gururu yaşatan öğrencimize ve ailesine, emeklerini bir an olsun bile esirgemeyerek başarılarımızın mimarı olan öğretmenlerimize, her daim yanımızda olan ve bizlere her koşulda güvenen siz saygıdeğer VELİLERİMİZE şükranlarımızı sunuyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.