MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen her zaman kazandırır

EĞİTİM 30.07.2021 - 18:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen her zaman kazandırır

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, YKS resmî sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da sınava damga vurdu.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  YKS resmî sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da sınava damga vurdu.  Geleneksel hale getirdiği başarılarını yeni derecelerle taçlandıran Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mürsel Mert yaptığı açıklamada,  "Kardelen Eğitim Kurumları olarak tek alanda değil,  her alanda;  bir sene değil,  her sene elde ettiğimiz başarılarla alt sınıftaki öğrencilerimizi de daima öne taşıyarak yolumuza devam etme gayesindeyiz.  Hedefleri olmanın ötesinde hedeflerine her daim ulaşabilen bir kurum olarak 2021 YKS'ye de, her yıl olduğu gibi, Kardelen damgasını vurmuş bulunmaktayız. Elde ettiğimiz bu başarıların sırrı var. Öncelikli olarak her biri alanında uzman,  dershane ve okul deneyimi bulunan bölgenin lideri eğitim kadromuzun öğrencilerimizin başarısına etkisi her çevrenin de kabullendiği gibi aşikar.  Ayrıca öğrencilerimizin eğitime dair tüm gereksinimlerini karşılayabilecek düzeyde olan ve sürekli gelişen dev eğitim kampüsümüz de öğrencilerimizi hayata en iyi şekilde hazırlayabilmek adına bizlere birçok imkan sunmakta. Bu imkanlar ışığında bizlere her daim destek olan ve sonuna kadar güvenen velilerimiz de motivasyonumuzu hep zirvede tutmamızı sağlamakta. Nevşehir'de eğitim alanında 'ilk'leri başararak ilimizin ülke arenasında saygın bir konuma ulaşmasına vesile olan tüm şampiyon öğrencilerime,  her koşulda bizlere güvenini dile getiren saygıdeğer velilerimize ve öğrencilerimize eğitime dair her imkanı sunan okul yöneticilerimiz ve lider eğitim kadromuza canıgönülden şükranlarımı sunuyorum. " dedi.
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, YKS resmî sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da sınava damga vurdu.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  YKS resmî sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da sınava damga vurdu.  Geleneksel hale getirdiği başarılarını yeni derecelerle taçlandıran Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mürsel Mert yaptığı açıklamada,  "Kardelen Eğitim Kurumları olarak tek alanda değil,  her alanda;  bir sene değil,  her sene elde ettiğimiz başarılarla alt sınıftaki öğrencilerimizi de daima öne taşıyarak yolumuza devam etme gayesindeyiz.  Hedefleri olmanın ötesinde hedeflerine her daim ulaşabilen bir kurum olarak 2021 YKS'ye de, her yıl olduğu gibi, Kardelen damgasını vurmuş bulunmaktayız.



Elde ettiğimiz bu başarıların sırrı var. Öncelikli olarak her biri alanında uzman,  dershane ve okul deneyimi bulunan bölgenin lideri eğitim kadromuzun öğrencilerimizin başarısına etkisi her çevrenin de kabullendiği gibi aşikar.  Ayrıca öğrencilerimizin eğitime dair tüm gereksinimlerini karşılayabilecek düzeyde olan ve sürekli gelişen dev eğitim kampüsümüz de öğrencilerimizi hayata en iyi şekilde hazırlayabilmek adına bizlere birçok imkan sunmakta. Bu imkanlar ışığında bizlere her daim destek olan ve sonuna kadar güvenen velilerimiz de motivasyonumuzu hep zirvede tutmamızı sağlamakta.



Nevşehir'de eğitim alanında 'ilk'leri başararak ilimizin ülke arenasında saygın bir konuma ulaşmasına vesile olan tüm şampiyon öğrencilerime,  her koşulda bizlere güvenini dile getiren saygıdeğer velilerimize ve öğrencilerimize eğitime dair her imkanı sunan okul yöneticilerimiz ve lider eğitim kadromuza canıgönülden şükranlarımı sunuyorum. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.