Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen, kardeş okulunu misafir etti

EĞİTİM 04.11.2021 - 16:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen, kardeş okulunu misafir etti

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, kardeş okulu olan Aksaray Via Fen Koleji yönetici, öğretmen ve öğrencilerini ağırladı.
    Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, kardeş okulu olan Aksaray Via Fen Koleji yönetici, öğretmen ve öğrencilerini ağırladı. Gerçekleştirilen ortak deneme sınavı ve basketbol hazırlık maçının ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Kardeş kurumumuz Aksaray Özel Via Fen Koleji yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerini ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Via Fen Koleji yöneticileri ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar neticesinde planladığımız ortak deneme sınavlarını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin kaynaşması, birbirleriyle destekleyici bir rekabet içine girmeleri ve farklı ortamda sınav stresiyle yüzleşip ilgili önlemleri almaları için gerçekleştirdiğimiz ortak deneme sınavlarımız, ilerleyen tarihlerde de devam edecektir. Gerçekleştirdiğimiz ortak deneme sınavlarının yanı sıra öğrencilerimizin sosyal anlamda da kaynaşmalarını sağlamak amacıyla basketbol branşında bir hazırlık maçı düzenledik. Centilmence mücadele ederek dostluğun kazandığı müsabakada ter döken öğrencilerimizi de tebrik ediyorum." dedi.
Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, kardeş okulu olan Aksaray Via Fen Koleji yönetici, öğretmen ve öğrencilerini ağırladı.

 

 

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, kardeş okulu olan Aksaray Via Fen Koleji yönetici, öğretmen ve öğrencilerini ağırladı. Gerçekleştirilen ortak deneme sınavı ve basketbol hazırlık maçının ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Kardeş kurumumuz Aksaray Özel Via Fen Koleji yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerini ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Via Fen Koleji yöneticileri ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar neticesinde planladığımız ortak deneme sınavlarını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin kaynaşması, birbirleriyle destekleyici bir rekabet içine girmeleri ve farklı ortamda sınav stresiyle yüzleşip ilgili önlemleri almaları için gerçekleştirdiğimiz ortak deneme sınavlarımız, ilerleyen tarihlerde de devam edecektir.

Gerçekleştirdiğimiz ortak deneme sınavlarının yanı sıra öğrencilerimizin sosyal anlamda da kaynaşmalarını sağlamak amacıyla basketbol branşında bir hazırlık maçı düzenledik. Centilmence mücadele ederek dostluğun kazandığı müsabakada ter döken öğrencilerimizi de tebrik ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.