Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 2021-2022 eğitim öğretim yılına enerji dolu başladı

EĞİTİM 17.08.2021 - 14:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji 2021-2022 eğitim öğretim yılına enerji dolu başladı

Anaokulu ,1.sınıf ve 5.sınıf öğrencileri, İlkokul ve Ortaokul İngilizce zümresi tarafından okulumuzun ilk günü adına hazırlanılan üzerinde “Who is ready for a great year?”(Harika bir yıl için kim hazır?) ve "Get ready for a colourful year" "(Renkli bir yıla hazır ol) yazıları bulunan panolarla karşılandılar.
  Anaokulu ,1.sınıf ve 5.sınıf öğrencileri, İlkokul ve Ortaokul  İngilizce zümresi tarafından  okulumuzun ilk günü adına hazırlanılan üzerinde  “Who is ready for a great year?”(Harika bir yıl için kim hazır?) ve "Get ready for a colourful year" "(Renkli bir yıla hazır  ol) yazıları bulunan panolarla   karşılandılar.   Dil ediniminin tek ve doğru adresi.   Kardelen Koleji İngilizce zümresi  öğrencilerin yaş seviyelerine göre hedefler belirlemiştir. Anasınıfı öğrencilerimiz için hedefimiz kendi konuştukları ana dil dışında başka bir yabancı dilin varlığını farkettirme ve ingilizce öğrenmeleri için gerekli ilgiyi uyandırmaktadır. İlkokul ve Ortaokul kademesindeki öğrencilerimiz için ise  dört dil becerisi olan okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini yaş seviyelerine uygun bir düzeyde kazandırmaktır . Dil öğreniminin sadece okuyarak ve yazarak değil de aynı zamanda görsel ve işitsel olanakları kullanarak bütünsel bir çerçevede verilmesinin gerekliliği göz önünde bulundurularak kurulan Dil laboratuvarı 2021 2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda etkin bir şekilde kullanılmaya başlanacaktır. Bu hedefler doğrultusunda başlayacağımız yeni eğitim- öğretim yılımız hepimize hayırlı uğurlu olsun.  
Anaokulu ,1.sınıf ve 5.sınıf öğrencileri, İlkokul ve Ortaokul İngilizce zümresi tarafından okulumuzun ilk günü adına hazırlanılan üzerinde “Who is ready for a great year?”(Harika bir yıl için kim hazır?) ve "Get ready for a colourful year" "(Renkli bir yıla hazır ol) yazıları bulunan panolarla karşılandılar.

 

Anaokulu ,1.sınıf ve 5.sınıf öğrencileri, İlkokul ve Ortaokul  İngilizce zümresi tarafından  okulumuzun ilk günü adına hazırlanılan üzerinde  “Who is ready for a great year?”(Harika bir yıl için kim hazır?) ve "Get ready for a colourful year" "(Renkli bir yıla hazır  ol) yazıları bulunan panolarla   karşılandılar.


 

Dil ediniminin tek ve doğru adresi.

 

Kardelen Koleji İngilizce zümresi  öğrencilerin yaş seviyelerine göre hedefler belirlemiştir. Anasınıfı öğrencilerimiz için hedefimiz kendi konuştukları ana dil dışında başka bir yabancı dilin varlığını farkettirme ve ingilizce öğrenmeleri için gerekli ilgiyi uyandırmaktadır. İlkokul ve Ortaokul kademesindeki öğrencilerimiz için ise  dört dil becerisi olan okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini yaş seviyelerine uygun bir düzeyde kazandırmaktır . Dil öğreniminin sadece okuyarak ve yazarak değil de aynı zamanda görsel ve işitsel olanakları kullanarak bütünsel bir çerçevede verilmesinin gerekliliği göz önünde bulundurularak kurulan Dil laboratuvarı 2021 2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda etkin bir şekilde kullanılmaya başlanacaktır.
Bu hedefler doğrultusunda başlayacağımız yeni eğitim- öğretim yılımız hepimize hayırlı uğurlu olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.