Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 5.Sınıflar Veli Tanışma Toplantısı yapıldı

EĞİTİM 23.05.2022 - 13:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji 5.Sınıflar Veli Tanışma Toplantısı yapıldı

2021 – 2022 eğitim öğretim yılı Özel Kardelen Koleji 5.Sınıflar Veli Tanışma Toplantısı Kardelen Koleji Konferans salonunda gerçekleştirildi.
    Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda öğretmenler ve idareciler kendilerini velilere tanıttılar. Zümre başkanlarının önderliğinde tüm öğretmenlerin yıl içerisindeki ders işlenişleri ve etkinlikler hakkında veliler bilgilendirildiler.   Sunum sonrasında dersliklerine öğretmenleri eşliğinde giden öğrenciler ve veliler sınıf içi bilgilendirmeden sonra akşam yemeğine geçerek oryantasyon gününü tamamladılar.   Okul müdürü Burhan Kaynar ,  “Sizler hayattaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarınızı bizlere güvenip emanet ettiniz. Unutmayın ki çocuklarımız bizim de en değerli varlıklarımız olacak. Onları en iyi şekilde yetiştirmek ve mutlu bireyler olarak topluma faydalı hale getirmek için tecrübeli eğitim kadromuzla birlikte çalışacağız. Biliniz ki heyecanlı başlangıçların mutlu sonla bittiği yer Kardelen Koleji’dir. Onların başarısı önce bizlerin, sizlerin ve sonra Türkiye’nin başarısı olacaktır” dedi.      
2021 – 2022 eğitim öğretim yılı Özel Kardelen Koleji 5.Sınıflar Veli Tanışma Toplantısı Kardelen Koleji Konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda öğretmenler ve idareciler kendilerini velilere tanıttılar. Zümre başkanlarının önderliğinde tüm öğretmenlerin yıl içerisindeki ders işlenişleri ve etkinlikler hakkında veliler bilgilendirildiler.

 

Sunum sonrasında dersliklerine öğretmenleri eşliğinde giden öğrenciler ve veliler sınıf içi bilgilendirmeden sonra akşam yemeğine geçerek oryantasyon gününü tamamladılar.

 

Okul müdürü Burhan Kaynar ,  “Sizler hayattaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarınızı bizlere güvenip emanet ettiniz. Unutmayın ki çocuklarımız bizim de en değerli varlıklarımız olacak. Onları en iyi şekilde yetiştirmek ve mutlu bireyler olarak topluma faydalı hale getirmek için tecrübeli eğitim kadromuzla birlikte çalışacağız. Biliniz ki heyecanlı başlangıçların mutlu sonla bittiği yer Kardelen Koleji’dir. Onların başarısı önce bizlerin, sizlerin ve sonra Türkiye’nin başarısı olacaktır” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.