Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Bahar Şenlikleri gerçekleştirildi

NEVŞEHİR 11.06.2022 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji Bahar Şenlikleri gerçekleştirildi

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde bahar şenlikleri gerçekleştirildi
    Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde bahar şenlikleri gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Yoğun bir şekilde geçen akademik yılın ardından öğrencilerimizin sosyal yönden gelişimine de katkı sağlamak adına geleneksel hale getirdiğimiz Kardelen Eğitim Kurumları Bahar şŞenlikleri'ni gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Kimya deneyleri, halat çekme, çuval yarışı gibi çeşitli etkinliklerle zenginleştirerek coşkuyu tavan seviyeye şenliklerimiz, öğrencilerimiz tarafından da çok beğenildi. Kardelen Eğitim Kurumları olarak gerek sosyal gerekse akademik olarak öğrencilerimize katkı sağlayacak her türlü etkinliği gerçekleştirmeye devam edeceğiz." dedi.
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde bahar şenlikleri gerçekleştirildi

 

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde bahar şenlikleri gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Yoğun bir şekilde geçen akademik yılın ardından öğrencilerimizin sosyal yönden gelişimine de katkı sağlamak adına geleneksel hale getirdiğimiz Kardelen Eğitim Kurumları Bahar şŞenlikleri'ni gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Kimya deneyleri, halat çekme, çuval yarışı gibi çeşitli etkinliklerle zenginleştirerek coşkuyu tavan seviyeye şenliklerimiz, öğrencilerimiz tarafından da çok beğenildi. Kardelen Eğitim Kurumları olarak gerek sosyal gerekse akademik olarak öğrencilerimize katkı sağlayacak her türlü etkinliği gerçekleştirmeye devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.