MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji matematiği sevdirerek öğretiyor

EĞİTİM 26.10.2021 - 09:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji matematiği sevdirerek öğretiyor

Kardelen Kolejinde öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor.
    Kardelen Kolejinde öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor. Kardelen Koleji İlköğretim Matematik öğretmeni Gizem Yücel 6.sınıflara matematiği sevdirerek ve kalıcı öğretmek amacıyla bir oyun geliştirip ‘Çarpanlar ve Katlar’ konusunu oyunla öğretti. Matematik konularının öğrenciler tarafından oyun,müzik,hikaye ve drama gibi orijinal ürünler ortaya koyularak kalıcı öğrenmelerinin amaçlandığı bu oyunla öğrenciler eğlenirken öğrendi, öğrendikçe yeni fikirler geliştirdi ve arkadaşları ile paylaşarak akran öğrenimini gerçekleştirdiler.   Yaşayarak öğrenmenin, yeteneklerini fark edip matematik konuları ile birlikte geliştirmenin, çok yönlü bireyler yetiştirme konusundaki faydasını bilen Kardelen Koleji, sosyal içerikli oyunlar ile eğitimin bir parçası oluyor. Öğrenciler severek öğrendikleri için öğrenme süreleri kısalıyor ve öğrendiklerinin daha kalıcı olması sağlanıyor.
Kardelen Kolejinde öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor.

 

 

Kardelen Kolejinde öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor. Kardelen Koleji İlköğretim Matematik öğretmeni Gizem Yücel 6.sınıflara matematiği sevdirerek ve kalıcı öğretmek amacıyla bir oyun geliştirip ‘Çarpanlar ve Katlar’ konusunu oyunla öğretti. Matematik konularının öğrenciler tarafından oyun,müzik,hikaye ve drama gibi orijinal ürünler ortaya koyularak kalıcı öğrenmelerinin amaçlandığı bu oyunla öğrenciler eğlenirken öğrendi, öğrendikçe yeni fikirler geliştirdi ve arkadaşları ile paylaşarak akran öğrenimini gerçekleştirdiler.

 

Yaşayarak öğrenmenin, yeteneklerini fark edip matematik konuları ile birlikte geliştirmenin, çok yönlü bireyler yetiştirme konusundaki faydasını bilen Kardelen Koleji, sosyal içerikli oyunlar ile eğitimin bir parçası oluyor. Öğrenciler severek öğrendikleri için öğrenme süreleri kısalıyor ve öğrendiklerinin daha kalıcı olması sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.