Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde 12. Sınıf Kurs Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

EĞİTİM 09.09.2017 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde 12. Sınıf Kurs Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. Sınıf velilerine kurs bilgilendirme toplantısı yapıldı.
  Geçtiğimiz yıl ÖSYS’de 94’lük rekor yerleştirme başarısı gösteren Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıf velilerine yönelik kurs bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen ve yıl içerisinde uygulanacak olan program ve alınacak önlemlerin görüşüldüğü toplantı Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert’in konuşması ile başladı. Özel Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, yıl içerisinde uygulanacak program, alınması gereken önlemler, başarıyı artırmak ve başarının kalıcılığını sağlamak adına izlenmesi gereken yol ve gerek okulumuzdan gerekse düzenlenecek olan kurslardan maksimum düzeyde nasıl verim alınacağı hususunda velileri bilgilendirdi. Mürsel Mert’in ardından okul rehberlik servisi adına Levent Örün, stresle başa çıkma ve verimli ders çalışma yolları hususunda velileri bilgilendirdi. Sonrasında ise Kardelen Koleji 12. Sınıflar Veli Temsilcisi Yusuf Çağlayan’ın konuşması, beklentiler, okul-öğrenci-veli üçgeni çerçevesinde yapılması gerekenler görüşüldü. Konferans salonunda yapılan toplantının ardından veliler sınıflara geçerek sınıf rehber öğretmenleriyle görüştüler.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. Sınıf velilerine kurs bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Geçtiğimiz yıl ÖSYS’de 94’lük rekor yerleştirme başarısı gösteren Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıf velilerine yönelik kurs bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ve yıl içerisinde uygulanacak olan program ve alınacak önlemlerin görüşüldüğü toplantı Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert’in konuşması ile başladı. Özel Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, yıl içerisinde uygulanacak program, alınması gereken önlemler, başarıyı artırmak ve başarının kalıcılığını sağlamak adına izlenmesi gereken yol ve gerek okulumuzdan gerekse düzenlenecek olan kurslardan maksimum düzeyde nasıl verim alınacağı hususunda velileri bilgilendirdi. Mürsel Mert’in ardından okul rehberlik servisi adına Levent Örün, stresle başa çıkma ve verimli ders çalışma yolları hususunda velileri bilgilendirdi. Sonrasında ise Kardelen Koleji 12. Sınıflar Veli Temsilcisi Yusuf Çağlayan’ın konuşması, beklentiler, okul-öğrenci-veli üçgeni çerçevesinde yapılması gerekenler görüşüldü. Konferans salonunda yapılan toplantının ardından veliler sınıflara geçerek sınıf rehber öğretmenleriyle görüştüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.