Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde 4.sınıflar için mezuniyet töreni düzenlendi

EĞİTİM 16.06.2022 - 17:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji'nde 4.sınıflar için mezuniyet töreni düzenlendi

Nevşehir Özel Kardelen Koleji'inde 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesine 1 gün kala 4.sınıflar için muhteşem mezuniyet töreni düzenlendi.
  Özel Kardelen Koleji Konferans salonunda düzenlenen 4.sınıflar mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken program İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar'ın konuşması ile devam etti. Törende konuşan Kardelen İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar,  ‘’ Evlatlarımızı mezun ederken , okulumuzu gururla temsil edeceklerine, milli değerlerimizden ödün vermeden evrensel bilgiye kucak açacaklarına, sevgi, saygı ve hoşgörü tohumlarını yeşerteceklerine, vatanımıza, bayrağımıza sonsuza dek sahip çıkacaklarına ve Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ideallerinin ve bilimin aydınlattığı yolda ilerleyeceklerine inanarak uğurluyorum ,Yolunuz bahtınız açık olsun evlatlarım‘’ dedi.    Mezuniyetlerini dereceyle taçlandıran öğrenciler diplomalarını ve madalyalarını aldıktan sonra, onur ve heyecanın  dolu dolu yaşandığı mezuniyet programı,kep töreni ve mezuniyet pastasının kesilmesi ile sona erdi.   Mezuniyet kutlamaları Tandır Evi Restaurant’ ta gerçekleşen akşam yemeği ile devam etti.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji'inde 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesine 1 gün kala 4.sınıflar için muhteşem mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Özel Kardelen Koleji Konferans salonunda düzenlenen 4.sınıflar mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken program İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar'ın konuşması ile devam etti. Törende konuşan Kardelen İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar,  ‘’ Evlatlarımızı mezun ederken , okulumuzu gururla temsil edeceklerine, milli değerlerimizden ödün vermeden evrensel bilgiye kucak açacaklarına, sevgi, saygı ve hoşgörü tohumlarını yeşerteceklerine, vatanımıza, bayrağımıza sonsuza dek sahip çıkacaklarına ve Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ideallerinin ve bilimin aydınlattığı yolda ilerleyeceklerine inanarak uğurluyorum ,Yolunuz bahtınız açık olsun evlatlarım‘’ dedi. 

 

Mezuniyetlerini dereceyle taçlandıran öğrenciler diplomalarını ve madalyalarını aldıktan sonra, onur ve heyecanın  dolu dolu yaşandığı mezuniyet programı,kep töreni ve mezuniyet pastasının kesilmesi ile sona erdi.

 

Mezuniyet kutlamaları Tandır Evi Restaurant’ ta gerçekleşen akşam yemeği ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.