Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde ara tatil kampı başladı

EĞİTİM 15.11.2021 - 13:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji’nde ara tatil kampı başladı

Akademik ve sosyal başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ve bu anlamda bölgenin öncü kurumu haline gelen Özel Kardelen Koleji’nde ara tatil “LGS Kampı” büyük bir heyecanla başladı.
  Akademik ve sosyal başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ve bu anlamda bölgenin öncü kurumu haline gelen Özel Kardelen Koleji’nde ara tatil “LGS Kampı” büyük bir heyecanla başladı. Öğrencilerin hem keyifle vakit geçirecek hem de eğitimlerine tüm hızıyla devam edecekler.   Kamp boyunca öğrenciler , yeni nesil farklı soru kalıplarında pek çok soru çözerek, deneme sınavları bireysel etütler ve konu tekrarları yaparak çalışmalarını yürütecekler. Kardelen Koleji ; ''LGS’ de üstün başarıyı hedefleyen, deneyimli ve alanlarında uzman öğretmen kadrosuyla bilgilerini pekiştirip motivasyonlarını arttıracakları program da, öğrencilerimize başarılar diliyor öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.''  
Akademik ve sosyal başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ve bu anlamda bölgenin öncü kurumu haline gelen Özel Kardelen Koleji’nde ara tatil “LGS Kampı” büyük bir heyecanla başladı.

 

Akademik ve sosyal başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ve bu anlamda bölgenin öncü kurumu haline gelen Özel Kardelen Koleji’nde ara tatil “LGS Kampı” büyük bir heyecanla başladı. Öğrencilerin hem keyifle vakit geçirecek hem de eğitimlerine tüm hızıyla devam edecekler.

 

Kamp boyunca öğrenciler , yeni nesil farklı soru kalıplarında pek çok soru çözerek, deneme sınavları bireysel etütler ve konu tekrarları yaparak çalışmalarını yürütecekler. Kardelen Koleji ; ''LGS’ de üstün başarıyı hedefleyen, deneyimli ve alanlarında uzman öğretmen kadrosuyla bilgilerini pekiştirip motivasyonlarını arttıracakları program da, öğrencilerimize başarılar diliyor öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.