Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji öğrencilerinden Cumhuriyet Bayramı gösterisi

EĞİTİM 27.10.2021 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji öğrencilerinden Cumhuriyet Bayramı gösterisi

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde program düzenlendi.
  Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Nissara AVM’de program düzenlendi. Program Hacivat ve Karagöz’ün skeçi ile başlarken daha sonra ise jimnastik görüntüleri ile devam etti. Jimnastik gösterilerinin ardından program zeybek gösterileri ile devam ederken programın finalinde ise öğrenciler tarafından hazırlanan müzik şöleni izleyenler tarafından büyük beğeni ile takip edildi.   Yaklaşık bir saat boyunca devam eden etkinlikleri öğrenci velilerinin yanı sıra vatandaşlarında büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.      
Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde program düzenlendi.

 

Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Nissara AVM’de program düzenlendi. Program Hacivat ve Karagöz’ün skeçi ile başlarken daha sonra ise jimnastik görüntüleri ile devam etti. Jimnastik gösterilerinin ardından program zeybek gösterileri ile devam ederken programın finalinde ise öğrenciler tarafından hazırlanan müzik şöleni izleyenler tarafından büyük beğeni ile takip edildi.

 

Yaklaşık bir saat boyunca devam eden etkinlikleri öğrenci velilerinin yanı sıra vatandaşlarında büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.