Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji şampiyonları ödüllerini aldı

EĞİTİM 08.11.2021 - 11:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji şampiyonları ödüllerini aldı

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Türkiye geneli deneme sınavında dereceye giren şampiyonlar ödüllerini aldı.
    Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Türkiye geneli deneme sınavında dereceye giren şampiyonlar ödüllerini aldı. 328 bin 502 öğrencinin katıldığı deneme sınavında, Özel Kardelen Fen Lisesinden Emre Cankat Nevşehir birincisi, Türkiye 53.sü, Ceren Küçük Nevşehir üçüncüsü, Türkiye 462.si, Ali Kağan Güven Nevşehir dördüncüsü, Türkiye 481.si, Yiğit Akün Nevşehir onuncusu, Türkiye 844.sü, Kıvanç Kuzey Dikici Nevşehir onbirincisi, Türkiye 875.si oldu.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Gerek akademik gerekse sosyal anlamda Türkiye'ye damga vuran bir kurum olarak 2020 YKS'de elde ettiğimiz Nevşehir tarihinin ilk ve tek Türkiye birinciliğinin sonrasında da hedeflerimizi asla küçültmeden yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bundan sonra gerçekleştireceğimiz çalışmalarla da ilimize yeni şampiyonluklar armağan ederek öncü kurum olma özelliğimizi devam ettireceğiz. 328 bin 502 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye geneli deneme sınavında dereceye girerek bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi, öğrencilerimizin bugünlere gelmesinin baş mimarı olan lider eğitim kadromuzu ve bizlere desteğini bir an bile olsun esirgemeyen saygıdeğer velilerimizi tebrik ediyor. Bundan sonraki süreçte de bu başarıların devamının geleceğini bilerek tüm öğrencilerime ve öğretmenlerime çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.  
Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Türkiye geneli deneme sınavında dereceye giren şampiyonlar ödüllerini aldı.

 

 

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Türkiye geneli deneme sınavında dereceye giren şampiyonlar ödüllerini aldı. 328 bin 502 öğrencinin katıldığı deneme sınavında, Özel Kardelen Fen Lisesinden Emre Cankat Nevşehir birincisi, Türkiye 53.sü, Ceren Küçük Nevşehir üçüncüsü, Türkiye 462.si, Ali Kağan Güven Nevşehir dördüncüsü, Türkiye 481.si, Yiğit Akün Nevşehir onuncusu, Türkiye 844.sü, Kıvanç Kuzey Dikici Nevşehir onbirincisi, Türkiye 875.si oldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Gerek akademik gerekse sosyal anlamda Türkiye'ye damga vuran bir kurum olarak 2020 YKS'de elde ettiğimiz Nevşehir tarihinin ilk ve tek Türkiye birinciliğinin sonrasında da hedeflerimizi asla küçültmeden yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bundan sonra gerçekleştireceğimiz çalışmalarla da ilimize yeni şampiyonluklar armağan ederek öncü kurum olma özelliğimizi devam ettireceğiz. 328 bin 502 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye geneli deneme sınavında dereceye girerek bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi, öğrencilerimizin bugünlere gelmesinin baş mimarı olan lider eğitim kadromuzu ve bizlere desteğini bir an bile olsun esirgemeyen saygıdeğer velilerimizi tebrik ediyor. Bundan sonraki süreçte de bu başarıların devamının geleceğini bilerek tüm öğrencilerime ve öğretmenlerime çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.