Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelende LGS kursları tam gaz devam ediyor

EĞİTİM 26.08.2019 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelende LGS kursları tam gaz devam ediyor

Kardelen Kolejinde LGS kursları hız kesmeden devam ediyor.
  Kardelen Kolejinde LGS kursları hız kesmeden devam ediyor.   Geçtiğimiz yıllarda elde ettiği yerel ve ulusal başarılarla adından sıkça söz ettiren Kardelen Eğitim Kurumları bu yılda yeni eğitim öğretim dönemine hızlı başladı. Düzenlenen LGS kursları hakkında açıklama yapan Kardelen Koleji İlköğretim müdürü Faruk Çamcı şunları dile getirdi; "Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 8.sınıf öğrencilerimizin en iyi sonuçları elde edebilmesi için, yaz döneminde LGS hazırlık kurslarımızı başlattık. Öğrencilerimizin yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği kurslar üç hafta boyunca devam edecektir. Düzenlediğimiz kurslar sayesinde öğrencilerimiz sınava hazırlık dönemini erken başlatmış olacaklar ve rakiplerinin birkaç adım önünde maratona başlayacaklar. Türkçe, matematik, fen bilgisi, inkılap tarihi İngilizce ve din kültürü derslerinden oluşan kurslarımız öğrencilerimizin tatillerinin son kısmını en verimli şekilde değerlendirecekleri bir süreç olacaktır.   Geçmiş yıllarda yaz kursları ile başlayıp yıl içerisinde de başka takviyelere ihtiyaç duymadan ilerlettiğimiz işleyişimiz sayesinde 78'lik Fen Lisesi kazandırma oranı ile birlikte; Hüseyin Kağan Özdemir, Cesur AKÜN gibi Türkiye birincileri ve onlarca Türkiye, Nevşehir derecesi çıkartan okulumuz bu yılda yeni derecelere şimdiden taliptir."dedi.
Kardelen Kolejinde LGS kursları hız kesmeden devam ediyor.

 

Kardelen Kolejinde LGS kursları hız kesmeden devam ediyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda elde ettiği yerel ve ulusal başarılarla adından sıkça söz ettiren Kardelen Eğitim Kurumları bu yılda yeni eğitim öğretim dönemine hızlı başladı. Düzenlenen LGS kursları hakkında açıklama yapan Kardelen Koleji İlköğretim müdürü Faruk Çamcı şunları dile getirdi; "Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 8.sınıf öğrencilerimizin en iyi sonuçları elde edebilmesi için, yaz döneminde LGS hazırlık kurslarımızı başlattık. Öğrencilerimizin yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği kurslar üç hafta boyunca devam edecektir. Düzenlediğimiz kurslar sayesinde öğrencilerimiz sınava hazırlık dönemini erken başlatmış olacaklar ve rakiplerinin birkaç adım önünde maratona başlayacaklar. Türkçe, matematik, fen bilgisi, inkılap tarihi İngilizce ve din kültürü derslerinden oluşan kurslarımız öğrencilerimizin tatillerinin son kısmını en verimli şekilde değerlendirecekleri bir süreç olacaktır.

 

Geçmiş yıllarda yaz kursları ile başlayıp yıl içerisinde de başka takviyelere ihtiyaç duymadan ilerlettiğimiz işleyişimiz sayesinde 78'lik Fen Lisesi kazandırma oranı ile birlikte; Hüseyin Kağan Özdemir, Cesur AKÜN gibi Türkiye birincileri ve onlarca Türkiye, Nevşehir derecesi çıkartan okulumuz bu yılda yeni derecelere şimdiden taliptir."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.