Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler Yaparak-Yaşayarak öğreniyor!

EĞİTİM 05.11.2021 - 16:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelenler Yaparak-Yaşayarak öğreniyor!

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, her alanda yaparak-yaşayarak öğrenmeye devam ediyor.
    Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, her alanda yaparak-yaşayarak öğrenmeye devam ediyor. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Kimya Zümresi tarafından organize edilen etkinlikte, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından doğrudan desteklenen projeleriyle gündem olan Nevşehirli Girişimci/ Öğretim Üyesi Hakan Kır misafir edildi. Hakan Kır tarafından geliştirilen ve elektrik enerjisi ile sudan hidrojen gazı üretimini gerçekleştiren cihaz ile suyun elementlerine ayrılmasını ve bu sayede ortaya çıkan hidrojen gazı enerjisinin kullanımını uygulamalı olarak gözlemleyen Kardelenler, deney sonrasında duydukları memnuniyeti dile getirdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Kardelen Eğitim Kurumları olarak işlediğimiz derslerimizin, hayatımızın hangi alanında ne işe yaradığını da öğrencilerimize benimseterek öğrenme eyleminin çabuk gerçekleşmesi ve öğrenmenin kalıcılığının sağlanması adına bu tarz deneyleri sıklıkla gerçekleştirmekteyiz. Geliştirdiği projelerle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından tam not alan ve doğrudan desteklenen Hakan Kır'ı kurumumuzda misafir ettik. Ülkemiz adına son derece önem arz eden bir buluşla sudan enerji üretimini gerçekleştirip bu safhaları bizlerle paylaşarak bu anlamda ufkumuzun genişlemesine vesile olan, ayrıca patenti kendisine ait olan cihazdan bir adet de kurumumuza hediye eden Hakan Kır'a şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum." Dedi.
Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, her alanda yaparak-yaşayarak öğrenmeye devam ediyor.

 

 

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, her alanda yaparak-yaşayarak öğrenmeye devam ediyor. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Kimya Zümresi tarafından organize edilen etkinlikte, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından doğrudan desteklenen projeleriyle gündem olan Nevşehirli Girişimci/ Öğretim Üyesi Hakan Kır misafir edildi.

Hakan Kır tarafından geliştirilen ve elektrik enerjisi ile sudan hidrojen gazı üretimini gerçekleştiren cihaz ile suyun elementlerine ayrılmasını ve bu sayede ortaya çıkan hidrojen gazı enerjisinin kullanımını uygulamalı olarak gözlemleyen Kardelenler, deney sonrasında duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Kardelen Eğitim Kurumları olarak işlediğimiz derslerimizin, hayatımızın hangi alanında ne işe yaradığını da öğrencilerimize benimseterek öğrenme eyleminin çabuk gerçekleşmesi ve öğrenmenin kalıcılığının sağlanması adına bu tarz deneyleri sıklıkla gerçekleştirmekteyiz. Geliştirdiği projelerle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından tam not alan ve doğrudan desteklenen Hakan Kır'ı kurumumuzda misafir ettik. Ülkemiz adına son derece önem arz eden bir buluşla sudan enerji üretimini gerçekleştirip bu safhaları bizlerle paylaşarak bu anlamda ufkumuzun genişlemesine vesile olan, ayrıca patenti kendisine ait olan cihazdan bir adet de kurumumuza hediye eden Hakan Kır'a şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.