Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenlerden yüzme müsabakasında eşsiz başarı

EĞİTİM 02.12.2021 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelenlerden yüzme müsabakasında eşsiz başarı

Başarının değişmeyen adresi Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okulu, öğrencilerin akademik anlamda elde ettikleri başarıların yanında sportif müsabakalarda elde ettikleri derecelerle yine başarıya imza attı.
  Yıldızlar Kategorisi Kadınlarda Ezgi EĞRİDERELİ 50 m kelebekte; ‘Altın’, madalya, 50 m serbestte ‘Altın’ madalya , Küçük Erkeklerde, Güven GENÇTÜRK 50 m serbestte ‘Gümüş’ , 50 m kelebekte ‘Bronz’ , 50 m sırtta ‘Gümüş’ madalya alarak müsabakalara damga vurdu. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar yaptığı açıklama da ; ‘’Okulumuzun gururu genç yüzücülerimiz aldıkları madalyalarla bizleri gururlandırdılar. Okulumuz her alanda olduğu gibi yüzme dalında da şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı başardı.Yüzme takımı öğrencilerimiz, uzun ve disiplinli çalışmalarının karşılığını aldılar. Hem erkek hem kız takımımızı gösterdikleri başarılar için kutluyorum. Başarılarında emeği geçen öğretmenlerimize, antrenmanları gerçekleştirirken sağladıkları katkılardan dolayı antrenörlerine ve desteklerinden ötürü velilerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin, sağlıklı yaşam ve beden gelişimine olumlu katkıları olan temel sporların başında gelen yüzme sporunda gösterdiği üstün başarılar, okulumuzu bir kez daha zirveye taşımıştır. Şampiyon kulaçlarımızı kutluyorum.’’ ifadelerini kullandı.  
Başarının değişmeyen adresi Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okulu, öğrencilerin akademik anlamda elde ettikleri başarıların yanında sportif müsabakalarda elde ettikleri derecelerle yine başarıya imza attı.

 

Yıldızlar Kategorisi Kadınlarda Ezgi EĞRİDERELİ

50 m kelebekte; ‘Altın’, madalya,

50 m serbestte ‘Altın’ madalya ,

Küçük Erkeklerde, Güven GENÇTÜRK

50 m serbestte ‘Gümüş’ ,

50 m kelebekte ‘Bronz’ ,

50 m sırtta ‘Gümüş’ madalya alarak müsabakalara damga vurdu.

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar yaptığı açıklama da ;

‘’Okulumuzun gururu genç yüzücülerimiz aldıkları madalyalarla bizleri gururlandırdılar. Okulumuz her alanda olduğu gibi yüzme dalında da şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı başardı.Yüzme takımı öğrencilerimiz, uzun ve disiplinli çalışmalarının karşılığını aldılar. Hem erkek hem kız takımımızı gösterdikleri başarılar için kutluyorum. Başarılarında emeği geçen öğretmenlerimize, antrenmanları gerçekleştirirken sağladıkları katkılardan dolayı antrenörlerine ve desteklerinden ötürü velilerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin, sağlıklı yaşam ve beden gelişimine olumlu katkıları olan temel sporların başında gelen yüzme sporunda gösterdiği üstün başarılar, okulumuzu bir kez daha zirveye taşımıştır. Şampiyon kulaçlarımızı kutluyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.