Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak modern bir belediye hizmet binasına kavuşacak

BELEDİYELER 09.08.2021 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kavak modern bir belediye hizmet binasına kavuşacak

Kavak kasabasını adeta şantiye alanına çeviren Başkan Feridun Bağcı, önümüzdeki günlerde kasabaya çok önemli bir hizmeti daha kazandırmaya hazırlanıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Kavak kasabasını adeta şantiye alanına çeviren Başkan Feridun Bağcı, önümüzdeki günlerde kasabaya çok önemli bir hizmeti daha kazandırmaya hazırlanıyor.     Mevcut belediye binasının özellikle kasaba meydanında olması, yoğun bir trafik yaşanması gibi nedenlerle yeni bir belediye hizmet binası yapmayı planladıklarını söyleyen Kavak Belediye Başkanı Bağcı, projeyle ilgili hazırlıkların son aşamaya getirildiğini belirtti.     Yeni hizmet binasıyla belediyenin daha iyi, modern bir hizmet alanına kavuşacağını da belirten Başkan Bağcı, kasaba meydanındaki trafik yoğunluğunun da büyük ölçüde giderilmiş olunacağına da işaret etti.   
Kavak kasabasını adeta şantiye alanına çeviren Başkan Feridun Bağcı, önümüzdeki günlerde kasabaya çok önemli bir hizmeti daha kazandırmaya hazırlanıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kavak kasabasını adeta şantiye alanına çeviren Başkan Feridun Bağcı, önümüzdeki günlerde kasabaya çok önemli bir hizmeti daha kazandırmaya hazırlanıyor.  

 

Mevcut belediye binasının özellikle kasaba meydanında olması, yoğun bir trafik yaşanması gibi nedenlerle yeni bir belediye hizmet binası yapmayı planladıklarını söyleyen Kavak Belediye Başkanı Bağcı, projeyle ilgili hazırlıkların son aşamaya getirildiğini belirtti.  

 

Yeni hizmet binasıyla belediyenin daha iyi, modern bir hizmet alanına kavuşacağını da belirten Başkan Bağcı, kasaba meydanındaki trafik yoğunluğunun da büyük ölçüde giderilmiş olunacağına da işaret etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.