MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak'ta dikiş nakış kursu açılacak

EĞİTİM 01.03.2021 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kavak'ta dikiş nakış kursu açılacak

Şehit J. Onb. Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünce merkeze bağlı Kavak kasabasında dikiş nakış kursu açılması planlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Şehit J. Onb. Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünce merkeze bağlı Kavak kasabasında dikiş nakış kursu açılması planlandı.     Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile söz konusu kurs ile ilgili istişarelerde bulunan Merkez Müdürü Fedakar Koçak, yapılan görüşmeler sonucunda kasabada en kısa sürede bayanlara yönelik dikiş nakış kursunun açılmasına karar verildiğini belirtti.     Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'ya Halk Eğitim Merkezinin bütün faaliyetlerine olduğu gibi yeni kurs planlamalarına da gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden Şehit J. Onb. Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, kursla ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.  
Şehit J. Onb. Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünce merkeze bağlı Kavak kasabasında dikiş nakış kursu açılması planlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Şehit J. Onb. Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünce merkeze bağlı Kavak kasabasında dikiş nakış kursu açılması planlandı.  

 

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile söz konusu kurs ile ilgili istişarelerde bulunan Merkez Müdürü Fedakar Koçak, yapılan görüşmeler sonucunda kasabada en kısa sürede bayanlara yönelik dikiş nakış kursunun açılmasına karar verildiğini belirtti.  

 

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'ya Halk Eğitim Merkezinin bütün faaliyetlerine olduğu gibi yeni kurs planlamalarına da gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden Şehit J. Onb. Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, kursla ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.