MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaya, 'Nevşehir, medeniyetlerin kesiştiği bir uygarlık merkezi'

SİYASET 20.07.2021 - 20:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaya, 'Nevşehir, medeniyetlerin kesiştiği bir uygarlık merkezi'

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir’in il oluşunun 67. Yıldönümünü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir’in il oluşunun 67. Yıldönümünü kutladı.   Tarım, Turizm, Ticaret ve Sanayi alanında son yıllarda Türkiye’nin önemli kentlerinden biri haline gelen Nevşehir’in önümüzdeki yıllarda daha gelişip büyüyeceğine inandıklarını kaydeden MHP İl Başkanı Kaya, “Doğası, tarihi ve kültürü ile çok büyük medeniyetlerin kesiştiği bir uygarlık merkezi olan Kapadokya bölgesinin Başkenti Nevşehir, sahip olduğu bu temel değerlerle bir yanda turizm sektöründe ve diğer yanda tarım, ticaret ve sanayi alanında önemli gelişimlerini bundan sonra da sürdürecektir. Ülkemizin en önemli cazibe kenti haline gelecektir. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından marka kentler içerisinde gösterilen Nevşehir Türkiye'de 21. yüzyılın en hızlı gelişim içerisinde olan ve büyüyen kentleri arasında hak ettiği yeri almalıdır " dedi.  
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir’in il oluşunun 67. Yıldönümünü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir’in il oluşunun 67. Yıldönümünü kutladı.

 

Tarım, Turizm, Ticaret ve Sanayi alanında son yıllarda Türkiye’nin önemli kentlerinden biri haline gelen Nevşehir’in önümüzdeki yıllarda daha gelişip büyüyeceğine inandıklarını kaydeden MHP İl Başkanı Kaya, “Doğası, tarihi ve kültürü ile çok büyük medeniyetlerin kesiştiği bir uygarlık merkezi olan Kapadokya bölgesinin Başkenti Nevşehir, sahip olduğu bu temel değerlerle bir yanda turizm sektöründe ve diğer yanda tarım, ticaret ve sanayi alanında önemli gelişimlerini bundan sonra da sürdürecektir. Ülkemizin en önemli cazibe kenti haline gelecektir. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından marka kentler içerisinde gösterilen Nevşehir Türkiye'de 21. yüzyılın en hızlı gelişim içerisinde olan ve büyüyen kentleri arasında hak ettiği yeri almalıdır " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.