MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaya, 'Yeni hicri yıl tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirsin'

GÜNCEL 09.08.2021 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaya, 'Yeni hicri yıl tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirsin'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, hicri yılbaşı ve muharrem ayını kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, hicri yılbaşı ve muharrem ayını kutladı.     Başkan Kaya, "Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu Yeni Hicri Yıl’ın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimize ve insanlığa yapılan tüm zulümlerin son bulmasını, huzur ve kardeşliğin daim olmasını diliyorum" dedi.   
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, hicri yılbaşı ve muharrem ayını kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, hicri yılbaşı ve muharrem ayını kutladı.  

 

Başkan Kaya, "Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu Yeni Hicri Yıl’ın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, dünyanın neresinde olursa olsun din kardeşlerimize ve insanlığa yapılan tüm zulümlerin son bulmasını, huzur ve kardeşliğin daim olmasını diliyorum" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.