MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymakam Öner'den turizm haftası kutlama mesajı

GÜNCEL 20.04.2021 - 11:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymakam Öner'den turizm haftası kutlama mesajı

Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, turizm haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, turizm haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.   Öner mesajında; "Ülkemizde turizmin önemi konusunda toplumda farkındalık yaratmak, turizm bilincini geliştirmek, doğal, tarihi ve kültürel varlıklarımızı koruma kullanma dengesi içinde turizme kazandırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasındaki hafta “Turizm Haftası” olarak kutlanmaktadır. Avanos, sayısız doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle turizm konusunda ülkemizde ve dünyada önemli bir yere sahiptir. Bizler de adeta bir kültür hazinesi olan ilçemizin bu potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve dünya turizm gelirlerinden hak ettiğimiz payı alabilmek için her türlü gayreti göstermenin bilinci içindeyiz. Bu anlayışla ilçemizde turizme hizmet edecek her türlü tesis, konaklama hizmetleri ve nitelikli insan gücünün arttırılması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu duygu ve düşünceler ile turizm alanında tanıtımımızın daha etkin hale getirilmesinde ve daha ileriye götürülmesinde sektörün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek Turizm Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.    
Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, turizm haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, turizm haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

Öner mesajında; "Ülkemizde turizmin önemi konusunda toplumda farkındalık yaratmak, turizm bilincini geliştirmek, doğal, tarihi ve kültürel varlıklarımızı koruma kullanma dengesi içinde turizme kazandırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasındaki hafta “Turizm Haftası” olarak kutlanmaktadır. Avanos, sayısız doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle turizm konusunda ülkemizde ve dünyada önemli bir yere sahiptir. Bizler de adeta bir kültür hazinesi olan ilçemizin bu potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve dünya turizm gelirlerinden hak ettiğimiz payı alabilmek için her türlü gayreti göstermenin bilinci içindeyiz. Bu anlayışla ilçemizde turizme hizmet edecek her türlü tesis, konaklama hizmetleri ve nitelikli insan gücünün arttırılması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu duygu ve düşünceler ile turizm alanında tanıtımımızın daha etkin hale getirilmesinde ve daha ileriye götürülmesinde sektörün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek Turizm Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.