MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da, 12.Kaymak festivali düzenleniyor

KÜLTÜR-SANAT 23.08.2021 - 10:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymaklı'da, 12.Kaymak festivali düzenleniyor

Bu festival sizleri lezzet ve müzik şölenine davet ediyor.
  30 Ağustos Zafer Bayramı gününde; “Zaferli Festival” sloganı ile gerçekleşecek olan 12. Kaymak Festivali, saat 14.00’te Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkı Sahnesinde Protokol Açılışı ile başlayacak. Açılışta, konuşmaların ardından Sade ve Sarma kategorisinden oluşan Kaymak Yarışması ile devam edecek. Gün boyu sürecek etkinliklerde yerel sanatçıların performansları ve çocuklar için özel gösteriler yer alacak. Festivalin sunuculuğunu Nevşehir’in sevilen isimlerinden Fikret Çapacı yapacak.   Kaymak Festivali her yıl olduğu gibi bu yılda müzik şöleni yaşatacak. Saat 20.00’de Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkında Nadide Sultan, 22.00’de ise İlyas Yalçıntaş sahne alacak. Kaymak Yarışması sonuçları da yine aynı saatlerde açıklanacak.   Tüm eğlencenin tek bir alanda yapılacağı festival kapsamında Kadınlar Sanat Atölyesi’nin yıl boyu ürettiği eserler de sergilenecek. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Zafer tadında bir festival yaşayacaklarını temenni ettiğini ifade ederek, pandemi ve güvenlik tedbirlerinin üst düzeyde olacağını hatırlattı ve herkesi festivale davet etti.
Bu festival sizleri lezzet ve müzik şölenine davet ediyor.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı gününde; “Zaferli Festival” sloganı ile gerçekleşecek olan 12. Kaymak Festivali, saat 14.00’te Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkı Sahnesinde Protokol Açılışı ile başlayacak. Açılışta, konuşmaların ardından Sade ve Sarma kategorisinden oluşan Kaymak Yarışması ile devam edecek. Gün boyu sürecek etkinliklerde yerel sanatçıların performansları ve çocuklar için özel gösteriler yer alacak. Festivalin sunuculuğunu Nevşehir’in sevilen isimlerinden Fikret Çapacı yapacak.

 

Kaymak Festivali her yıl olduğu gibi bu yılda müzik şöleni yaşatacak. Saat 20.00’de Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkında Nadide Sultan, 22.00’de ise İlyas Yalçıntaş sahne alacak. Kaymak Yarışması sonuçları da yine aynı saatlerde açıklanacak.

 

Tüm eğlencenin tek bir alanda yapılacağı festival kapsamında Kadınlar Sanat Atölyesi’nin yıl boyu ürettiği eserler de sergilenecek. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Zafer tadında bir festival yaşayacaklarını temenni ettiğini ifade ederek, pandemi ve güvenlik tedbirlerinin üst düzeyde olacağını hatırlattı ve herkesi festivale davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.