Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kemikkıran gönüllere dokunmaya devam ediyor

NEVŞEHİR 24.06.2022 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kemikkıran gönüllere dokunmaya devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, parti için toplantı, ziyaret ve gezilerden fırsat buldukça halkın gönlüne dokunmayı da sürdürüyor
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, parti için toplantı, ziyaret ve gezilerden fırsat buldukça halkın gönlüne dokunmayı da sürdürüyor.   Parti il başkanlığının sekreteryasının başvurularını aldığı vatandaşlar İl Başkanı Ali Kemikkıran ile bir araya gelerek taleplerini anlatma fırsatı elde ediyor.   İmkanlar doğrultusuna derdini anlatan vatandaşları eli boş göndermemeye çalışan İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın bu haftada oldukça çok konuğu vardı.   
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, parti için toplantı, ziyaret ve gezilerden fırsat buldukça halkın gönlüne dokunmayı da sürdürüyor

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, parti için toplantı, ziyaret ve gezilerden fırsat buldukça halkın gönlüne dokunmayı da sürdürüyor.  

Parti il başkanlığının sekreteryasının başvurularını aldığı vatandaşlar İl Başkanı Ali Kemikkıran ile bir araya gelerek taleplerini anlatma fırsatı elde ediyor.  

İmkanlar doğrultusuna derdini anlatan vatandaşları eli boş göndermemeye çalışan İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın bu haftada oldukça çok konuğu vardı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.