Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kemikkıran ve Menekşe, Kaymaklı’da festivale katıldı

SİYASET 30.08.2021 - 20:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kemikkıran ve Menekşe, Kaymaklı’da festivale katıldı

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Kaymaklı Belediyesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen “Kaymak Festivali” etkinliğine katıldı.
  Kaymaklı Belediyesi tarafından 12.Kaymak festivali bugün başladı. Kaymaklı Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 12.Kaymak festivaline AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe ve AK Parti Merkez ilçe başkanı Ferit Yiğitaraslan katılırken festival renkli görüntülere sahne oldu.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ile birlikte Kaymaklı Belediyesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen “Kaymak Festivali” etkinliklerinin açılışını yaptık. Hanım kardeşlerimizin hünerlerini sergilediği, çeşit çeşit süslediği kaymaklar enfesti. Ellerine sağlık. Kaymaklı Belediyesi ile İş Kur ortaklı yapılan el işi kurslarıyla el emeği göz nuru ürünleri hanım kardeşlerimiz çok kısa sürede ekonomiye dönüştürmeyi başarmışlar, herbirini ayrı ayrı tebrik ediyorum.  Bu festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Harun Çekiç’e, İş Kur eğitmenlerine, takdire şayan kursiyer kadınlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.   AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ise kaymak gibi festivale katılmış olduğumuz için son derece mutluyuz dedi. Kemikkıran, “Kaymaklı Belediyesi tarafından bu yıl 12. düzenlenen Kaymak Festivaline Milletvekilimiz Yücel Menekşe ile katılım sağladık. Emeği geçen başta Belediye Başkanı Harun Çekiç ve tüm personele teşekkür ederim” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Kaymaklı Belediyesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen “Kaymak Festivali” etkinliğine katıldı.

 

Kaymaklı Belediyesi tarafından 12.Kaymak festivali bugün başladı. Kaymaklı Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 12.Kaymak festivaline AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe ve AK Parti Merkez ilçe başkanı Ferit Yiğitaraslan katılırken festival renkli görüntülere sahne oldu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ile birlikte Kaymaklı Belediyesi tarafından bu yıl 12.si düzenlenen “Kaymak Festivali” etkinliklerinin açılışını yaptık. Hanım kardeşlerimizin hünerlerini sergilediği, çeşit çeşit süslediği kaymaklar enfesti. Ellerine sağlık. Kaymaklı Belediyesi ile İş Kur ortaklı yapılan el işi kurslarıyla el emeği göz nuru ürünleri hanım kardeşlerimiz çok kısa sürede ekonomiye dönüştürmeyi başarmışlar, herbirini ayrı ayrı tebrik ediyorum.  Bu festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Harun Çekiç’e, İş Kur eğitmenlerine, takdire şayan kursiyer kadınlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ise kaymak gibi festivale katılmış olduğumuz için son derece mutluyuz dedi. Kemikkıran, “Kaymaklı Belediyesi tarafından bu yıl 12. düzenlenen Kaymak Festivaline Milletvekilimiz Yücel Menekşe ile katılım sağladık. Emeği geçen başta Belediye Başkanı Harun Çekiç ve tüm personele teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.