Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kermes geliri SMA hastasına bağışlandı

NEVŞEHİR 06.06.2022 - 09:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kermes geliri SMA hastasına bağışlandı

Derinkuyu Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kermesin geliri SMA hastasının ailesine bağışlandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kermesin geliri SMA hastasının ailesine bağışlandı.   SMA hastası Elif Ecrin'in tedavisine katkı için düzenlenen kermesten toplanan gelir Minik Ecrin'in ailesinin hesabına aktırıldı.   Derinkuyu Halk eğitim müdürü Faruk Çetin, öğretmenler Esra Sarkın, Gülşah Erdem ve Fatih Ortaokulu müdürü Gökhan Boyraz’a teşekkür edildi.    
Derinkuyu Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kermesin geliri SMA hastasının ailesine bağışlandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kermesin geliri SMA hastasının ailesine bağışlandı.  

SMA hastası Elif Ecrin'in tedavisine katkı için düzenlenen kermesten toplanan gelir Minik Ecrin'in ailesinin hesabına aktırıldı.  

Derinkuyu Halk eğitim müdürü Faruk Çetin, öğretmenler Esra Sarkın, Gülşah Erdem ve Fatih Ortaokulu müdürü Gökhan Boyraz’a teşekkür edildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.