MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılçukur her daim ilgi görüyor

TURİZM 10.08.2021 - 10:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kızılçukur her daim ilgi görüyor

Son günlerde Kapadokya bölgesinin en çok ziyaretçi çeken turistik merkezlerinden biri olan Kızılçukur vadisi aynı zamanda genç aşıkların kaçamak adreslerinden biri.
  NEVŞEHİR(MHA) Son günlerde Kapadokya bölgesinin en çok ziyaretçi çeken turistik merkezlerinden biri olan Kızılçukur vadisi aynı zamanda genç aşıkların kaçamak adreslerinden biri.     Günbatımının bölgede en güzel izlenebildiği mekanlardan biri olan Kızılçukur vadisinde hemen hemen her köşede ailelerinden habersiz, gizli gizli el tutuşan genç aşıkları görmek mümkün.     Kızılçukur vadisinde gün batımının en iyi izlenebildiği mekanın ilk bakışta gözünüze çarpmayacak, kuytu köşelerinde kaçamak yapmış genç aşıkları bulmanız mümkün.   
Son günlerde Kapadokya bölgesinin en çok ziyaretçi çeken turistik merkezlerinden biri olan Kızılçukur vadisi aynı zamanda genç aşıkların kaçamak adreslerinden biri.

 

NEVŞEHİR(MHA) Son günlerde Kapadokya bölgesinin en çok ziyaretçi çeken turistik merkezlerinden biri olan Kızılçukur vadisi aynı zamanda genç aşıkların kaçamak adreslerinden biri.  

 

Günbatımının bölgede en güzel izlenebildiği mekanlardan biri olan Kızılçukur vadisinde hemen hemen her köşede ailelerinden habersiz, gizli gizli el tutuşan genç aşıkları görmek mümkün.  

 

Kızılçukur vadisinde gün batımının en iyi izlenebildiği mekanın ilk bakışta gözünüze çarpmayacak, kuytu köşelerinde kaçamak yapmış genç aşıkları bulmanız mümkün. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.