Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılırmak'ta 3. kez ilaçlama yapıldı

İLÇELER 06.07.2021 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kızılırmak'ta 3. kez ilaçlama yapıldı

Kızılırmak nehrine Simulium Spp. mücadelesi kapsamında 3.uygulama Gülşehir HES bölgesi Şahinler köyü arasında 6 noktada toplam 350 litre biyolojik ilaçlama yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kızılırmak nehrine Simulium Spp. mücadelesi kapsamında 3.uygulama Gülşehir HES bölgesi Şahinler köyü arasında 6 noktada toplam 350 litre biyolojik ilaçlama yapıldı.     Yapılan ilaçlama ile Kızılırmak çevresinde oluşan üvez sineğine karşı havzanın korunması ve vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmesi sağlanacak.     Düzenli olarak popülasyonları takip edilen zararlıya karşı en etkili mücadele yöntemi olan, ekolojik sisteme ve diğer canlılara hiçbir zarar ve yan etkisi bulunmayan biyolojik larvasit ile ilaçlama havzanın sağlık durumuna göre düzenli olarak 15 gün aralıklarla gerçekleşecek. 
Kızılırmak nehrine Simulium Spp. mücadelesi kapsamında 3.uygulama Gülşehir HES bölgesi Şahinler köyü arasında 6 noktada toplam 350 litre biyolojik ilaçlama yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kızılırmak nehrine Simulium Spp. mücadelesi kapsamında 3.uygulama Gülşehir HES bölgesi Şahinler köyü arasında 6 noktada toplam 350 litre biyolojik ilaçlama yapıldı.  

 

Yapılan ilaçlama ile Kızılırmak çevresinde oluşan üvez sineğine karşı havzanın korunması ve vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmesi sağlanacak.  

 

Düzenli olarak popülasyonları takip edilen zararlıya karşı en etkili mücadele yöntemi olan, ekolojik sisteme ve diğer canlılara hiçbir zarar ve yan etkisi bulunmayan biyolojik larvasit ile ilaçlama havzanın sağlık durumuna göre düzenli olarak 15 gün aralıklarla gerçekleşecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.