Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’dan Nevşehir Belediyesi’ne ziyaret

BELEDİYELER 02.09.2021 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’dan Nevşehir Belediyesi’ne ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti.
  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı konuk etti.   Savran, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuk büyük şehir belediye başkanına Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler verdi.   Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Koyuncu, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Nafiz Dirikoç ve Furkan Feralan’ın da katıldığı ziyarette her iki başkan çeşitli belediye projelerine ilişkin de istişarelerde bulundu.   Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibini Nevşehir’de misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Savran, karşılıklı deneyimleri paylaşmak adına oldukça verimli görüşme geçirdiklerini ifade etti.   Belediye Başkanı Savran ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay daha sonra Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan ve dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olarak kabul edilen Kayaşehir’i gezdi.   Altay’a gezisi sırasında Arkeolog Semih İstanbulluoğlu tarafından burada gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.                 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı konuk etti.

 

Savran, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuk büyük şehir belediye başkanına Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler verdi.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Koyuncu, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Nafiz Dirikoç ve Furkan Feralan’ın da katıldığı ziyarette her iki başkan çeşitli belediye projelerine ilişkin de istişarelerde bulundu.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibini Nevşehir’de misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Savran, karşılıklı deneyimleri paylaşmak adına oldukça verimli görüşme geçirdiklerini ifade etti.

 

Belediye Başkanı Savran ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay daha sonra Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan ve dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olarak kabul edilen Kayaşehir’i gezdi.

 

Altay’a gezisi sırasında Arkeolog Semih İstanbulluoğlu tarafından burada gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.