MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Korgeneral Koç, Vali Becel'i ziyaret etti

GÜNCEL 14.10.2021 - 15:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Korgeneral Koç, Vali Becel'i ziyaret etti

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.
  Nevşehir’e bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ziyarete gelen Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgenral Halis Zafer Koç, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ilr Nevşehir’de yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Korgeneral Zafer Koç Vali Becel ile bir süre görüşmesinin ardından Valilikten ayrıldı.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel günün anısına Korgeneral Halis Zafer Koç’a anfora hediye etti.
Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.

 

Nevşehir’e bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ziyarete gelen Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgenral Halis Zafer Koç, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ilr Nevşehir’de yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Korgeneral Zafer Koç Vali Becel ile bir süre görüşmesinin ardından Valilikten ayrıldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel günün anısına Korgeneral Halis Zafer Koç’a anfora hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.