MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Korkmaz, 'Bu fırsat kaçmaz'

İLÇELER 28.08.2021 - 12:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Korkmaz, 'Bu fırsat kaçmaz'

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Vergi, SGK ve Muayene affının borçlular için çakırılmaz bir fırsat olduğunu dile getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Vergi, SGK ve Muayene affının borçlular için çakırılmaz bir fırsat olduğunu dile getirdi.     Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı geçtiğimiz Haziran ayında yasalaşan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin 7236 sayılı kanunun Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte SGK, Bağkur, Vergi Borçları, araç muayene afları hakkında bilgiler paylaştı.    Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi; “9 Haziran tarihinde Resmi gazetede yayınlanan borç yapılandırmaları kapsamında üyelerimizin, vatandaşlarımızın SGK, Bağkur ve Vergi Borçları için 31 Ağustos 2021 tarihine kadar ilgili kurumlara müracaat etmeleri halinde büyük bir fırsattan yararlanmış olurlar. Aynı yasa ile araç muayene affı sayesinde Traktör, Otomobil, Motosiklet, Otobüs, Kamyon vb. araçlar ne kadar yıl gecikse dahi, örnek 1 ay, 5 yıl veya 10 yıl fark etmiyor 31 Aralık 2021 tarihine kadar muayene affından yararlanabiliyorlar. Üyelerimizin, vatandaşlarımızın bu aflardan yararlanmaları kendilerine büyük fayda sağlamaktadır. Muayene affında yansıtılan gecikme bedelinin nerdeyse yüzde 90-92’si siliniyor. Hepimiz biliyoruz ki muayenesiz araç kullanmak suç, bu yüzden dolayı bu büyük fırsatı kaçırmadan aftan yararlanmalısınız” denildi. 
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Vergi, SGK ve Muayene affının borçlular için çakırılmaz bir fırsat olduğunu dile getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Vergi, SGK ve Muayene affının borçlular için çakırılmaz bir fırsat olduğunu dile getirdi.  

 

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı geçtiğimiz Haziran ayında yasalaşan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin 7236 sayılı kanunun Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmesi ile birlikte SGK, Bağkur, Vergi Borçları, araç muayene afları hakkında bilgiler paylaştı. 

 

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi; “9 Haziran tarihinde Resmi gazetede yayınlanan borç yapılandırmaları kapsamında üyelerimizin, vatandaşlarımızın SGK, Bağkur ve Vergi Borçları için 31 Ağustos 2021 tarihine kadar ilgili kurumlara müracaat etmeleri halinde büyük bir fırsattan yararlanmış olurlar. Aynı yasa ile araç muayene affı sayesinde Traktör, Otomobil, Motosiklet, Otobüs, Kamyon vb. araçlar ne kadar yıl gecikse dahi, örnek 1 ay, 5 yıl veya 10 yıl fark etmiyor 31 Aralık 2021 tarihine kadar muayene affından yararlanabiliyorlar. Üyelerimizin, vatandaşlarımızın bu aflardan yararlanmaları kendilerine büyük fayda sağlamaktadır. Muayene affında yansıtılan gecikme bedelinin nerdeyse yüzde 90-92’si siliniyor. Hepimiz biliyoruz ki muayenesiz araç kullanmak suç, bu yüzden dolayı bu büyük fırsatı kaçırmadan aftan yararlanmalısınız” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.