MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Korkmaz PTT'nin kuruluş yıldönümünü kutladı

İLÇELER 27.10.2021 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Korkmaz PTT'nin kuruluş yıldönümünü kutladı

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz PTT'nin 181. kuruluş yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz PTT'nin 181. kuruluş yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Korkmaz, PTT Posta Nezareti olarak 1840 tarihinde kuruldu. Bu yıl da 181'inci kuruluş yılını kutlayan PTT’yi tebrik eden Korkmaz, 'İki asra yakın tarihi tecrübesiyle birleştiren, geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımları, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırdığını düşünüyoruz. Türkiye'nin en köklü kurumları arasında yer alan posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet eden bütün kurum çalışan ve yöneticileri nezdinde PTT A.Ş’nin 181. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, çalışanlara sevdikleriyle birlikte sağlıklı günler diliyorum' dedi.  
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz PTT'nin 181. kuruluş yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz PTT'nin 181. kuruluş yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Korkmaz, PTT Posta Nezareti olarak 1840 tarihinde kuruldu. Bu yıl da 181'inci kuruluş yılını kutlayan PTT’yi tebrik eden Korkmaz, 'İki asra yakın tarihi tecrübesiyle birleştiren, geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımları, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırdığını düşünüyoruz. Türkiye'nin en köklü kurumları arasında yer alan posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet eden bütün kurum çalışan ve yöneticileri nezdinde PTT A.Ş’nin 181. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, çalışanlara sevdikleriyle birlikte sağlıklı günler diliyorum' dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.