MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kudüs ziyaretleri yeniden başlıyor

GÜNCEL 23.11.2021 - 14:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kudüs ziyaretleri yeniden başlıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen Kudüs ziyaretlerine yeniden başlıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı, Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen Kudüs ziyaretlerine yeniden başlıyor. 'Üç gece dört gün' şeklinde düzenlenecek olan ziyaretlerde, iki ayrı konaklama türü olacak. Her iki konaklama türünde de yolculara üç öğün yemek verilecek.    Nevşehir İl Müftülüğünce yapılan açıklamada; Turlara katılacak olan vatandaşlar için dini rehberliğin yanı sıra ziyaret yerleri konusunda bilgili, deneyimli personel görevlendirilecek. Ayrıca Kudüs ziyaretlerine katılacak olan vatandaşlara yönelik eğitim seminerleri düzenlenecek.    Tura katılacaklar ilgili makamlarca Kovid-19 salgın hastalığı nedeniyle alınmış tüm tedbir ve kurallara uymakla yükümlü olacak. Ayrıca yolculara seyahat sigortası da yapılacak.  
Diyanet İşleri Başkanlığı, Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen Kudüs ziyaretlerine yeniden başlıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı, Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen Kudüs ziyaretlerine yeniden başlıyor. 'Üç gece dört gün' şeklinde düzenlenecek olan ziyaretlerde, iki ayrı konaklama türü olacak. Her iki konaklama türünde de yolculara üç öğün yemek verilecek. 

 

Nevşehir İl Müftülüğünce yapılan açıklamada; Turlara katılacak olan vatandaşlar için dini rehberliğin yanı sıra ziyaret yerleri konusunda bilgili, deneyimli personel görevlendirilecek. Ayrıca Kudüs ziyaretlerine katılacak olan vatandaşlara yönelik eğitim seminerleri düzenlenecek. 

 

Tura katılacaklar ilgili makamlarca Kovid-19 salgın hastalığı nedeniyle alınmış tüm tedbir ve kurallara uymakla yükümlü olacak. Ayrıca yolculara seyahat sigortası da yapılacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.