MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Külliye alanına cami yaptıracak hayırsever aranıyor

İLÇELER 02.10.2021 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Külliye alanına cami yaptıracak hayırsever aranıyor

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında bölgenin iki önemli dini eğitim veren eğitim kuruluşunun yararlanabileceği cami yaptırabilecek hayırsever aranıyor.  
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında bölgenin iki önemli dini eğitim veren eğitim kuruluşunun yararlanabileceği cami yaptırabilecek hayırsever aranıyor.     100'lerce öğrencinin hafızlık eğitimi aldığı Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran kursunda yetişen hafızların da yararlanacakları cami de icazet törenlerinin de yapılabileceğini belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Çok şükür bu eğitim öğretim dönemiyle birlikte kuran kursumuzun yanında Müftü Süleyman Aktaş Kuran İlimleri merkezimizi de faaliyete geçirdik. Her iki kurumumuzun yararlanabileceği, icazet törenlerinin yapılabileceği 1000 kişilik bir camiye ihtiyacımız var. Bu konuda bizlere destek olmak isteyen hayırseverlerimizi bu hayırlı yolculukta bizimle beraber yürümeye davet ediyoruz" dedi.  
Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında bölgenin iki önemli dini eğitim veren eğitim kuruluşunun yararlanabileceği cami yaptırabilecek hayırsever aranıyor.  

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında bölgenin iki önemli dini eğitim veren eğitim kuruluşunun yararlanabileceği cami yaptırabilecek hayırsever aranıyor.  

 

100'lerce öğrencinin hafızlık eğitimi aldığı Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran kursunda yetişen hafızların da yararlanacakları cami de icazet törenlerinin de yapılabileceğini belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Çok şükür bu eğitim öğretim dönemiyle birlikte kuran kursumuzun yanında Müftü Süleyman Aktaş Kuran İlimleri merkezimizi de faaliyete geçirdik. Her iki kurumumuzun yararlanabileceği, icazet törenlerinin yapılabileceği 1000 kişilik bir camiye ihtiyacımız var. Bu konuda bizlere destek olmak isteyen hayırseverlerimizi bu hayırlı yolculukta bizimle beraber yürümeye davet ediyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.