MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KYD’den Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Feralan’a ziyaret

GÜNCEL 23.11.2021 - 10:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

KYD’den Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Feralan’a ziyaret

Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan’ı ziyaret etti.
  Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan’ı ziyaret etti.   Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) Başkanı Dr. Harun Çolak, Başkan Yardımcısı İsrafil Baran, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Aytekin ve Sayman İsmail Hilal, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan’ı makamında ziyaret etti.   Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) Başkanı Dr. Harun Çolak, dernek olarak amaçlarının farklı türlerde eserler veren yazarları bir araya getirerek meslekî dayanışmayı sağlamak ve geliştirmek olduğunu ifade etti. İlerleyen dönemde gerçekleştirecekleri proje ve etkinliklere ilişkin bilgiler veren Başkan Çolak, “Kültür, sanat ve edebiyat alanındaki tüm çalışmalarda Nevşehir Belediyesi ile işbirliğine hazırız.” dedi.    Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, Nevşehir Belediyesi olarak kültür, sanat ve edebiyat çalışmaları her daim desteklediklerini belirterek “Kapadokya Yazarlar Derneği ile işbirliğine hazırız. Birlikte güzel çalışmalar yapacağız.” dedi.   Kapadokya Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle şehirde yapılabilecek edebiyat etkinlikleriyle ilgili bir süre fikir alışverişinde bulunan Başkan Yardımcısı Feralan, ziyaretin sonunda dernek yönetim kurulu üyeleri ile fotoğraf çektirdi
Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan’ı ziyaret etti.

 

Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan’ı ziyaret etti.

 

Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) Başkanı Dr. Harun Çolak, Başkan Yardımcısı İsrafil Baran, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Aytekin ve Sayman İsmail Hilal, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan’ı makamında ziyaret etti.

 

Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) Başkanı Dr. Harun Çolak, dernek olarak amaçlarının farklı türlerde eserler veren yazarları bir araya getirerek meslekî dayanışmayı sağlamak ve geliştirmek olduğunu ifade etti. İlerleyen dönemde gerçekleştirecekleri proje ve etkinliklere ilişkin bilgiler veren Başkan Çolak, “Kültür, sanat ve edebiyat alanındaki tüm çalışmalarda Nevşehir Belediyesi ile işbirliğine hazırız.” dedi.

 

 Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, Nevşehir Belediyesi olarak kültür, sanat ve edebiyat çalışmaları her daim desteklediklerini belirterek “Kapadokya Yazarlar Derneği ile işbirliğine hazırız. Birlikte güzel çalışmalar yapacağız.” dedi.

 

Kapadokya Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle şehirde yapılabilecek edebiyat etkinlikleriyle ilgili bir süre fikir alışverişinde bulunan Başkan Yardımcısı Feralan, ziyaretin sonunda dernek yönetim kurulu üyeleri ile fotoğraf çektirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.