Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Leblebici ailesinin mutlu günü

NEVŞEHİR 10.10.2021 - 23:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Leblebici ailesinin mutlu günü

Nevşehirli işadamı Muzaffer Leblebici’nin oğlu Agah’ın dünya evine girmesinin mutluluğunu yaşadı.
  Nevşehirli işadamı Muzaffer Leblebici’nin oğlu Agah Leblebici Deniz Leblebici ile dünyaevine girdi. Bolu’da düzenlenen nikah törenine Nevşehir’den de bir çok isim törene katılırken işadamı Muzaffer Leblebici misafirleri ile tek tek ilgilendi. AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe başta olmak üzere İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Nevşehir’den bir çok isim nikah törenine katılırken Leblebici ailesinin mutluluğunu ortak oldu.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Agah ve Deniz Leblebici çiftine bir ömür mutluluklar dileriz.  
Nevşehirli işadamı Muzaffer Leblebici’nin oğlu Agah’ın dünya evine girmesinin mutluluğunu yaşadı.

 

Nevşehirli işadamı Muzaffer Leblebici’nin oğlu Agah Leblebici Deniz Leblebici ile dünyaevine girdi. Bolu’da düzenlenen nikah törenine Nevşehir’den de bir çok isim törene katılırken işadamı Muzaffer Leblebici misafirleri ile tek tek ilgilendi. AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe başta olmak üzere İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Nevşehir’den bir çok isim nikah törenine katılırken Leblebici ailesinin mutluluğunu ortak oldu.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Agah ve Deniz Leblebici çiftine bir ömür mutluluklar dileriz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.