Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Liseli gençler arası bilgi yarışması düzenlendi

SPOR 19.04.2021 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Liseli gençler arası bilgi yarışması düzenlendi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından liseli gençler bilgi yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir verdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gençler arasında bilgi paylaşımının yaygınlaştırılması, gençlere yarışma kültürünün kazandırılması, araştıran, okuyan, öğrenen bir gençlik yetişmesine ve gençlerde tarih şuurunun geliştirilmesine katkı sağlanması amacıyla “Gençler Arası Bilgi Yarışması” düzenlendi. Yarışmaya farklı okullardan toplam 15 takım katıldı.    Nevşehir Gençlik Merkezinde düzenlenen yarışmaya İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer ve Okul Müdürleri katıldı.    Oldukça çekişmeli geçen yarışmanın İlk dört turun sonunda finale kalan takımlardan Altınyıldız Kolejinden 3 takım ve Bahçeşehir Kolejinden ise 1 takım kıyasıya mücadele etti.    Yarışma sonunda dereceye giren takıma ödüllerini İl Müdürü Özdemir, Gençlik Merkezi Duygu Yüzer ve Okul Müdürleri tarafından verildi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından liseli gençler bilgi yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir verdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gençler arasında bilgi paylaşımının yaygınlaştırılması, gençlere yarışma kültürünün kazandırılması, araştıran, okuyan, öğrenen bir gençlik yetişmesine ve gençlerde tarih şuurunun geliştirilmesine katkı sağlanması amacıyla “Gençler Arası Bilgi Yarışması” düzenlendi. Yarışmaya farklı okullardan toplam 15 takım katıldı. 

 

Nevşehir Gençlik Merkezinde düzenlenen yarışmaya İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer ve Okul Müdürleri katıldı. 

 

Oldukça çekişmeli geçen yarışmanın İlk dört turun sonunda finale kalan takımlardan Altınyıldız Kolejinden 3 takım ve Bahçeşehir Kolejinden ise 1 takım kıyasıya mücadele etti. 

 

Yarışma sonunda dereceye giren takıma ödüllerini İl Müdürü Özdemir, Gençlik Merkezi Duygu Yüzer ve Okul Müdürleri tarafından verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.