Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mahalle konserleri bu akşam Bekdik Mahallesinde

KÜLTÜR-SANAT 06.07.2021 - 08:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mahalle konserleri bu akşam Bekdik Mahallesinde

Nevşehir Belediyesi’nin Esentepe Mahallesi’nden başlattığı ve yaz ayları boyunca sürdüreceği “Mahalle Konserleri” bu akşam Bekdik Mahallesi’nde yapılacak.
  Yaz aylarının gelmesi ve hayatın normalleşmeye başlamasıyla birlikte kültür sanat etkinliklerine yeniden başlayan Nevşehir Belediyesi, Mahalle Konserleri ile mahallelerdeki parklarda konser etkinlikleri gerçekleştiriyor.   İlki hafta sonu Esentepe Mahallesi’nde yapılan ve büyük ilgi gören etkinliğin ikincisi bu akşam Bekdik Mahallesi’nde düzenlenecek.   TOKİ 3. Etap’ta yapılacak olan konser etkinliği saat 20.30’da başlayacak.   Vatandaşların ücretsiz olarak katılabilecekleri ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Müzik Topluluğu sanatçılarının sahne alacağı etkinlikte vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.
Nevşehir Belediyesi’nin Esentepe Mahallesi’nden başlattığı ve yaz ayları boyunca sürdüreceği “Mahalle Konserleri” bu akşam Bekdik Mahallesi’nde yapılacak.

 

Yaz aylarının gelmesi ve hayatın normalleşmeye başlamasıyla birlikte kültür sanat etkinliklerine yeniden başlayan Nevşehir Belediyesi, Mahalle Konserleri ile mahallelerdeki parklarda konser etkinlikleri gerçekleştiriyor.

 

İlki hafta sonu Esentepe Mahallesi’nde yapılan ve büyük ilgi gören etkinliğin ikincisi bu akşam Bekdik Mahallesi’nde düzenlenecek.

 

TOKİ 3. Etap’ta yapılacak olan konser etkinliği saat 20.30’da başlayacak.

 

Vatandaşların ücretsiz olarak katılabilecekleri ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Müzik Topluluğu sanatçılarının sahne alacağı etkinlikte vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.