Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

GÜNCEL 23.11.2021 - 19:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Menekşe,  mesajında "Toplumumuzun gelişip daha modern bir hâl almasında en büyük paya sahip olan öğretmenlerimiz, eğitim dünyamızın vazgeçilmez neferleridir. Gücünü sevgiden alan ve dünyanın en kutsal mesleği olan öğretmenlik,  geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sosyal ve akademik yönden,  milli ve manevi değerlerine sahip bir birey olarak yetişebilmelerinin sağlayıcısıdır.  Günümüzde sürekli gelişen eğitim ve bilişim teknolojilerinin gelecek nesillere aktarılması için de tıpkı geçmişte olduğu gibi öncü görevi üstlenmiş durumdadır.     Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak gerçekleştireceğinizden şüphe duymadığım çalışmalarınızla tıpkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milli ve manevi değerlerimize bağlı,  sorumluluklarını bilen,  sürekli çalışan ve üreten bir toplum modeli oluşmasının başmimarı sizler olacaksınız. Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,  elleri öpülesi tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularla kutluyor ve bundan sonra  gerçekleştirecekleri çalışmalarda tüm eğitim neferlerimize başarılar diliyorum."  dedi.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Menekşe,  mesajında "Toplumumuzun gelişip daha modern bir hâl almasında en büyük paya sahip olan öğretmenlerimiz, eğitim dünyamızın vazgeçilmez neferleridir. Gücünü sevgiden alan ve dünyanın en kutsal mesleği olan öğretmenlik,  geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sosyal ve akademik yönden,  milli ve manevi değerlerine sahip bir birey olarak yetişebilmelerinin sağlayıcısıdır.  Günümüzde sürekli gelişen eğitim ve bilişim teknolojilerinin gelecek nesillere aktarılması için de tıpkı geçmişte olduğu gibi öncü görevi üstlenmiş durumdadır.  

 

Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak gerçekleştireceğinizden şüphe duymadığım çalışmalarınızla tıpkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milli ve manevi değerlerimize bağlı,  sorumluluklarını bilen,  sürekli çalışan ve üreten bir toplum modeli oluşmasının başmimarı sizler olacaksınız. Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,  elleri öpülesi tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularla kutluyor ve bundan sonra  gerçekleştirecekleri çalışmalarda tüm eğitim neferlerimize başarılar diliyorum."  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.