Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü

SİYASET 28.04.2021 - 23:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, TBMM’de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, TBMM’de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir görüşme gerçekleştirdi. Milletvekili Menekşe açıklamasında, “Gazi Meclisimizde çalışmalarımız devam ederken şehrimiz için yaptığımız görüşmelerde hız kesmeden devam ediyor, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek yaşamakta olduğumuz pandemi sürecinden etkilenen ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan tam kapanma için turizm işletmelerimizin durum değerlendirmesini gerçekleştirdik.  Bakanımıza şehrimize gösterdiği özel ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.   Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, TBMM’de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, TBMM’de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir görüşme gerçekleştirdi. Milletvekili Menekşe açıklamasında, “Gazi Meclisimizde çalışmalarımız devam ederken şehrimiz için yaptığımız görüşmelerde hız kesmeden devam ediyor, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek yaşamakta olduğumuz pandemi sürecinden etkilenen ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan tam kapanma için turizm işletmelerimizin durum değerlendirmesini gerçekleştirdik.  Bakanımıza şehrimize gösterdiği özel ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.