Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe sempozyuma katıldı

SİYASET 04.08.2021 - 11:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe sempozyuma katıldı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen sempozyuma katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen sempozyuma katıldı.     Menekşe, "Düşünce ve öğretileriyle asırlardır sevgi, birlik, beraberlik ve barış öğütleyen Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı olan 2021 yılı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararname ile Hacı Bektaş Veli yılı olarak ilan edilmiş ve UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alınmıştır. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemizde gerçekleştirilen Hünkar Hacı Bektaş Veli Sempozyumu ve Anma Etkinliğine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Ahmet Misbah Demircan ve İl Protokolümüz ile katılım sağladık. Vefatının 750. Yılında Hünkar Hacı Bektaş Veli’yi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerinde bulundu.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen sempozyuma katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen sempozyuma katıldı.  

 

Menekşe, "Düşünce ve öğretileriyle asırlardır sevgi, birlik, beraberlik ve barış öğütleyen Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yılı olan 2021 yılı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararname ile Hacı Bektaş Veli yılı olarak ilan edilmiş ve UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alınmıştır. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemizde gerçekleştirilen Hünkar Hacı Bektaş Veli Sempozyumu ve Anma Etkinliğine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Ahmet Misbah Demircan ve İl Protokolümüz ile katılım sağladık. Vefatının 750. Yılında Hünkar Hacı Bektaş Veli’yi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.