MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi açıldı

NEVŞEHİR 09.09.2021 - 13:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi açıldı

Nevşehir’de Yeni Mahalle’de Necdet Ersan Parkı karşısında Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi dualar eşliğinde açıldı.
  Nevşehir yeni bir çiğköfteciye daha kavuştu. Necdet Ersan Parkı karşısına Emre Öztürk tarafından hizmete açılan çiğköftecinin açılışı Nevşehir eski Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından yapıldı. Mahmut Sami Kemikkıran’ın dua etmesi ile hizmete açılan Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi açılışa özel indirimler ile hizmet vermeye başladı.   Nevşehir'e bugünden itibaren hizmet vermeye başlayan ve Necdet Ersan Parkı karşısında açılan Meşhur Adıyaman Çiğköftecisine bol kazançlı günler dileriz.     
Nevşehir’de Yeni Mahalle’de Necdet Ersan Parkı karşısında Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi dualar eşliğinde açıldı.

 

Nevşehir yeni bir çiğköfteciye daha kavuştu. Necdet Ersan Parkı karşısına Emre Öztürk tarafından hizmete açılan çiğköftecinin açılışı Nevşehir eski Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından yapıldı. Mahmut Sami Kemikkıran’ın dua etmesi ile hizmete açılan Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi açılışa özel indirimler ile hizmet vermeye başladı.

 

Nevşehir'e bugünden itibaren hizmet vermeye başlayan ve Necdet Ersan Parkı karşısında açılan Meşhur Adıyaman Çiğköftecisine bol kazançlı günler dileriz. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.