MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mesleki çalışma programı başladı

EĞİTİM 10.02.2021 - 10:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mesleki çalışma programı başladı

Yarıyıl tatilinin son haftasında 08-12 Şubat tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak olan mesleki çalışma programı başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yarıyıl tatilinin son haftasında 08-12 Şubat tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak olan mesleki çalışma programı başladı.    İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle birlikte ilimizdeki mesleki çalışma programını başlattı.    Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Prof. Dr. Adnan Boyacı'nın konuşması, ardından da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açılış konuşması EBA'dan canlı olarak takip edildi.    İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Yüz yüze ve uzaktan eğitim hazırlıklarımızı da yapacağımız mesleki çalışma döneminin tüm öğretmenlerimiz için verimli geçmesini diliyorum" dedi. 
Yarıyıl tatilinin son haftasında 08-12 Şubat tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak olan mesleki çalışma programı başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yarıyıl tatilinin son haftasında 08-12 Şubat tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak olan mesleki çalışma programı başladı. 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle birlikte ilimizdeki mesleki çalışma programını başlattı. 

 

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Prof. Dr. Adnan Boyacı'nın konuşması, ardından da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açılış konuşması EBA'dan canlı olarak takip edildi. 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Yüz yüze ve uzaktan eğitim hazırlıklarımızı da yapacağımız mesleki çalışma döneminin tüm öğretmenlerimiz için verimli geçmesini diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.