Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç nereden aday olacak?

SİYASET 14.05.2022 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç nereden aday olacak?

Seçimlere bir yıl gibi bir süre kalmışken Milliyetçi Hareket Partisinden kimlerin Milletvekilliğine aday olacağı daha şimdiden sıkça sorulan sorular arasında.
  NEVŞEHİR(MHA) Seçimlere bir yıl gibi bir süre kalmışken Milliyetçi Hareket Partisinden kimlerin Milletvekilliğine aday olacağı daha şimdiden sıkça sorulan sorular arasında.     7 Yıldır il başkanlığı görevini sürdüren İl Başkanı İlhan Kaya'nın büyük bir olasılıkla aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, partinin Nevşehir Belediye Başkan adaylığı ile gündeme gelen ve ardından Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın belediye başkanlığı serüveninin ardından bu kez de Milletvekilliği adaylığı ile gündeme gelmesine de kesin gözüyle bakılıyor.     MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın Nevşehir'den mi yoksa seçilebilmesine kesin gözüyle bakılan büyükşehirlerden birinden mi aday gösterileceği bugünlerde siyasi kulislerde merak uyandıran konular arasında.  
Seçimlere bir yıl gibi bir süre kalmışken Milliyetçi Hareket Partisinden kimlerin Milletvekilliğine aday olacağı daha şimdiden sıkça sorulan sorular arasında.

 

NEVŞEHİR(MHA) Seçimlere bir yıl gibi bir süre kalmışken Milliyetçi Hareket Partisinden kimlerin Milletvekilliğine aday olacağı daha şimdiden sıkça sorulan sorular arasında.  

 

7 Yıldır il başkanlığı görevini sürdüren İl Başkanı İlhan Kaya'nın büyük bir olasılıkla aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, partinin Nevşehir Belediye Başkan adaylığı ile gündeme gelen ve ardından Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın belediye başkanlığı serüveninin ardından bu kez de Milletvekilliği adaylığı ile gündeme gelmesine de kesin gözüyle bakılıyor.  

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın Nevşehir'den mi yoksa seçilebilmesine kesin gözüyle bakılan büyükşehirlerden birinden mi aday gösterileceği bugünlerde siyasi kulislerde merak uyandıran konular arasında.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.