Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP heyeti polis haftasını unutmadı

SİYASET 10.04.2021 - 15:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP heyeti polis haftasını unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünde Polisinin yanı başındaydı.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünde Polisinin yanı başındaydı.     İl Başkanı İlhan Kaya ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Polis haftası dolayısı ile Polis uygulama noktalarını, Çevik kuvvet, Merkez karakolu, Bölge trafik şube müdürlüğünü ziyaret ederek emniyet mensuplarının Polis haftasını kutladı.     Başkan Kaya, "Ülkemizin huzur ve güveninin sağlanmasında çok önemli bir görev üstlenen, oldukça fedakarane bir çalışma ortaya koyan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü kutlar. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Nevşehir'imizde görev yapan tüm Polis teşkilatımıza, başta İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay olmak üzere başarılar dilerim" dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünde Polisinin yanı başındaydı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünde Polisinin yanı başındaydı.  

 

İl Başkanı İlhan Kaya ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Polis haftası dolayısı ile Polis uygulama noktalarını, Çevik kuvvet, Merkez karakolu, Bölge trafik şube müdürlüğünü ziyaret ederek emniyet mensuplarının Polis haftasını kutladı.  

 

Başkan Kaya, "Ülkemizin huzur ve güveninin sağlanmasında çok önemli bir görev üstlenen, oldukça fedakarane bir çalışma ortaya koyan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü kutlar. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Nevşehir'imizde görev yapan tüm Polis teşkilatımıza, başta İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay olmak üzere başarılar dilerim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.