Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı Kaya’dan kutlama mesajı

NEVŞEHİR 21.10.2021 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP İl Başkanı Kaya’dan kutlama mesajı

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
    NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.  Gazetecilerin, halkın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi adına en önemli görevlerden birini üstlenen mesleklerden başında geldiğini hatırlatan Başkan Kaya, mesajında şu görüşlere yer verdi; “İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan, halkımızın bilinçlendirilmesi ve kamuoyuna gerekli hassasiyetlerin oluşturulması açısından aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim.” dedi.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. 

Gazetecilerin, halkın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi adına en önemli görevlerden birini üstlenen mesleklerden başında geldiğini hatırlatan Başkan Kaya, mesajında şu görüşlere yer verdi; “İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan, halkımızın bilinçlendirilmesi ve kamuoyuna gerekli hassasiyetlerin oluşturulması açısından aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.