Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Merkez İlçe Yönetimi, milletvekili Menekşe’yi ziyaret etti

SİYASET 07.04.2021 - 21:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP Merkez İlçe Yönetimi, milletvekili Menekşe’yi ziyaret etti

MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve beraberindekiler AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’yi TBMM’de ziyaret etti.
  MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve beraberindekiler, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’yi TBMM’de ziyaret ederek bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundular.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada,  “Gazi Meclisimizde ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran Cumhur İttifakımızın kıymetli ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Başkan Vekili Mehmet Ayıkbaba, Başkan yardımcısı Musa Şevik ve Göreme Belde Başkanı Ali Kocatürk’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve beraberindekiler AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’yi TBMM’de ziyaret etti.

 

MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve beraberindekiler, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’yi TBMM’de ziyaret ederek bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada,  “Gazi Meclisimizde ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran Cumhur İttifakımızın kıymetli ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Başkan Vekili Mehmet Ayıkbaba, Başkan yardımcısı Musa Şevik ve Göreme Belde Başkanı Ali Kocatürk’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.