Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Millî Eğitim Müdürü Demir Acıgöl ilçesindeki okullardaydı

EĞİTİM 08.09.2021 - 16:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Millî Eğitim Müdürü Demir Acıgöl ilçesindeki okullardaydı

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının açılışı kapsamında ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.
  İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Murat Demir, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının açılışı kapsamında ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.   Demir'in bugünkü durağı Acıgöl ilçesindeki okullar oldu. Acıgöl İlçe Millî Eğitim Müdürü Uğur Atabey ile birlikte okulları gezen Demir okul ziyaretleri kapsamında Acıgöl İmam Hatip Lisesi, Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu, Acıgöl 4 Temmuz İlkokulu, Mehmet Zeki Hanoğlu İlkokulu, Acıgöl Atatürk İlkokulu, İnallı İlkokulu, İnallı Ortaokuluna gitti. Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, sınıfları gezdi ve öğrenciler ile sohbet ederek salgın sürecinde normalleşme hakkında sohbet etti.   Okulların salgın sürecindeki işleyişi hakkında yerinde bilgiler alarak, öğretmenlerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir "Yaşadığımız bu salgın sürecinde eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi, yüz yüze başlayan yeni eğitim yılımızın sağlıkla devam edecek olması bizleri sevindiriyor. Süreci bir ekip ruhu ile yürütüyor olmamız ise sorumluluk bilincinin gereğidir. Bu vesile ile siz değerli öğretmen ve okul yöneticisi arkadaşlarımızın çabası her zaman takdire şayandır. Hepinize teşekkür ediyor, sağlıklı ve sorunsuz bir eğitim öğretim yılı diliyorum." dedi.   Okul ziyaretlerinin ardından Acıgöl Kaymakamı Sayın Emine Karataş Yıldız’ı makamında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Son olarak Acıgöl Belediye Başkanı Sayın Ercan Ertaş’ı makamında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir, burada ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak verdikleri desteklerden dolayı Acıgöl Belediye Başkanı Sayın Ercan Ertaş´a teşekkürlerini iletti.
İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının açılışı kapsamında ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Murat Demir, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının açılışı kapsamında ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Demir'in bugünkü durağı Acıgöl ilçesindeki okullar oldu. Acıgöl İlçe Millî Eğitim Müdürü Uğur Atabey ile birlikte okulları gezen Demir okul ziyaretleri kapsamında Acıgöl İmam Hatip Lisesi, Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu, Acıgöl 4 Temmuz İlkokulu, Mehmet Zeki Hanoğlu İlkokulu, Acıgöl Atatürk İlkokulu, İnallı İlkokulu, İnallı Ortaokuluna gitti. Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, sınıfları gezdi ve öğrenciler ile sohbet ederek salgın sürecinde normalleşme hakkında sohbet etti.

 

Okulların salgın sürecindeki işleyişi hakkında yerinde bilgiler alarak, öğretmenlerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir "Yaşadığımız bu salgın sürecinde eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi, yüz yüze başlayan yeni eğitim yılımızın sağlıkla devam edecek olması bizleri sevindiriyor. Süreci bir ekip ruhu ile yürütüyor olmamız ise sorumluluk bilincinin gereğidir. Bu vesile ile siz değerli öğretmen ve okul yöneticisi arkadaşlarımızın çabası her zaman takdire şayandır. Hepinize teşekkür ediyor, sağlıklı ve sorunsuz bir eğitim öğretim yılı diliyorum." dedi.

 

Okul ziyaretlerinin ardından Acıgöl Kaymakamı Sayın Emine Karataş Yıldız’ı makamında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Son olarak Acıgöl Belediye Başkanı Sayın Ercan Ertaş’ı makamında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir, burada ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak verdikleri desteklerden dolayı Acıgöl Belediye Başkanı Sayın Ercan Ertaş´a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.