MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Menekşe ‘Cumhur İttifakı olarak çok dikkatli olmalıyız’

SİYASET 30.04.2022 - 11:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milletvekili Menekşe ‘Cumhur İttifakı olarak çok dikkatli olmalıyız’

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cumhur İttifakı olarak çok dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekti.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cumhur İttifakı olarak çok dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekti.     Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin Kasabasında belediyenin düzenlediği iftar yemeğine katılan ve burada konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Ramazan ayının son günlerine geldik. Pandemi dolayısıyla iki yıldır yüz yüze gelebilmek bile zor oluyordu. Ama inşallah bundan sonra Ramazanlarımız böyle hep birlikte geçer. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bakın Cumhur ittifakının güzel bir örneğini burada hep birlikte görüp yaşıyoruz. Gerçekten çok dikkatli olmamız gerek. Türkiye üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Bizim bu ülkeye ve bu ittifaka sahip çıkmamız gerekiyor. Öncelikle genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye bu ittifak için teşekkür ediyorum. Onlar vesile oldu, bizlerde burada bir araya gelmiş olduk" ifadelerinde bulundu.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cumhur İttifakı olarak çok dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cumhur İttifakı olarak çok dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekti.  

 

Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin Kasabasında belediyenin düzenlediği iftar yemeğine katılan ve burada konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Ramazan ayının son günlerine geldik. Pandemi dolayısıyla iki yıldır yüz yüze gelebilmek bile zor oluyordu. Ama inşallah bundan sonra Ramazanlarımız böyle hep birlikte geçer. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bakın Cumhur ittifakının güzel bir örneğini burada hep birlikte görüp yaşıyoruz. Gerçekten çok dikkatli olmamız gerek. Türkiye üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Bizim bu ülkeye ve bu ittifaka sahip çıkmamız gerekiyor. Öncelikle genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye bu ittifak için teşekkür ediyorum. Onlar vesile oldu, bizlerde burada bir araya gelmiş olduk" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.