Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Menekşe Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

SİYASET 01.07.2021 - 17:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milletvekili Menekşe Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
  Menekşe, görüşmeye dahil şu açıklamalarda bulundu; ''Dün, Gazi Meclisimizde AK Parti Grup Toplantımızın ardından görüşme fırsatı bulduğumuz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bugün de milletvekili arkadaşlarımız ile beraber Ak Parti Genel Merkezimizde yaklaşık dört saat süren bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.   Toplantıda, Sayın Cumhurbaşkanımız’dan: Demirkazık Su Projesi’nin Nevşehir’i kapsaması için desteklerini istedim. Kuzey Batı Çevreyolu Projesi’ni gündeme taşıyarak, projenin hayata geçirilmesi için yardımlarını talep ettim. Sözleşmeli Tarım’ın bir an önce hayata geçirilmesini talep ettim. Kentimizin bilhassa pandemi dönemiyle beraber öne çıkan sorunlarından olan eğitim konusunda derinlemesine bir istişare gerçekleştirdik. Bunlara ek olarak genel siyasi gündem değerlendirmesine müteakip, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Nevşehirli hemşerilerimizin selam ve muhabbetlerini ilettim.''
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

 

Menekşe, görüşmeye dahil şu açıklamalarda bulundu;

''Dün, Gazi Meclisimizde AK Parti Grup Toplantımızın ardından görüşme fırsatı bulduğumuz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bugün de milletvekili arkadaşlarımız ile beraber Ak Parti Genel Merkezimizde yaklaşık dört saat süren bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.

 

Toplantıda, Sayın Cumhurbaşkanımız’dan:

Demirkazık Su Projesi’nin Nevşehir’i kapsaması için desteklerini istedim.

Kuzey Batı Çevreyolu Projesi’ni gündeme taşıyarak, projenin hayata geçirilmesi için yardımlarını talep ettim.

Sözleşmeli Tarım’ın bir an önce hayata geçirilmesini talep ettim.

Kentimizin bilhassa pandemi dönemiyle beraber öne çıkan sorunlarından olan eğitim konusunda derinlemesine bir istişare gerçekleştirdik.

Bunlara ek olarak genel siyasi gündem değerlendirmesine müteakip, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Nevşehirli hemşerilerimizin selam ve muhabbetlerini ilettim.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.