Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Menekşe'nin Paraguay'daki temasları sürüyor

NEVŞEHİR 11.06.2022 - 15:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milletvekili Menekşe'nin Paraguay'daki temasları sürüyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin Paraguay'daki temasları sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin Paraguay'daki temasları sürüyor.   Menekşe, "Heyetimiz ile birlikte Ülkemizin Asuncion Büyükelçisi Sayın Serhat Aksen Bey’i Büyükelçiliğimizde ziyaret edip, Akabinde Büyükelçilik binamızda Paraguay&Türkiye Ticaret Odası (CAPATÜRK) üyesi iş insanlarıyla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. CAPATÜRK Başkanı Rodrigo Samaniego Bey’in, Ese Lugar isimli restoranda heyetimiz onuruna vermiş olduğu yemek programına katıldık. Yemeğimizin ardından Terere Literario'ya giderek Paraguay'ın geleneksel çayı Terere’nin tanıtımı yapıldı ve Turizm Bakanlığı binasındada geleneksel el sanatları mağazası ziyaret edildi. Akşam ki programımızda; Büyükelçimiz Sayın Serhat Aksen Bey’in resmî konutta heyetimiz onuruna vermiş olduğu akşam yemeğinde bir araya geldik. Bu vesile ile; Kıymetli Büyükelçimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, Başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin Paraguay'daki temasları sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin Paraguay'daki temasları sürüyor.  

Menekşe, "Heyetimiz ile birlikte Ülkemizin Asuncion Büyükelçisi Sayın Serhat Aksen Bey’i Büyükelçiliğimizde ziyaret edip, Akabinde Büyükelçilik binamızda Paraguay&Türkiye Ticaret Odası (CAPATÜRK) üyesi iş insanlarıyla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. CAPATÜRK Başkanı Rodrigo Samaniego Bey’in, Ese Lugar isimli restoranda heyetimiz onuruna vermiş olduğu yemek programına katıldık. Yemeğimizin ardından Terere Literario'ya giderek Paraguay'ın geleneksel çayı Terere’nin tanıtımı yapıldı ve Turizm Bakanlığı binasındada geleneksel el sanatları mağazası ziyaret edildi. Akşam ki programımızda; Büyükelçimiz Sayın Serhat Aksen Bey’in resmî konutta heyetimiz onuruna vermiş olduğu akşam yemeğinde bir araya geldik. Bu vesile ile; Kıymetli Büyükelçimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, Başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.