Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Eğitim Müdürü Demir, okul ziyaretlerine devam ediyor

EĞİTİM 07.09.2021 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milli Eğitim Müdürü Demir, okul ziyaretlerine devam ediyor

İlk ders zili heyecanına ortak olan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, bugün de okulları ziyaret ederek öğrenciler ile buluşmayı sürdürdü.
  Milli Eğitim Müdürü Murat Demir okul ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet ve Atatürk İlkokullarını ziyaret etti.  Ziyarette AR-GE biriminin tasarlayıp hazırladığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü imkanlarıyla birinci sınıf öğrencileri için bastırılan ilk defterler Millî Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından öğrencilere dağıtıldı. İlk defterlerine kavuşan öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ve heyecan görülmeye değerdi.   Millî Eğitim Müdürü Demir, “Çocuklarımız uzun bir süredir okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzak kaldılar. İnşallah yüz yüze başladığımız eğitim öğretim yılı yüz yüze devam eder. Bunu sağlamak bizlerin elinde. Hepimiz kurallara uyarak, maske takarak, mesafeli durarak ve temizlik kurallarına dikkat ederek bunu başarabiliriz. Ayrıca aşılama oranının artması için velilerimizin ve öğretmenlerimizin tamamının aşı olmasını arzu ediyoruz. Herkesin tedbirlere uyarak gereken özeni göstereceğine inanıyoruz. Bu yıl 1. Sınıf öğrencilerimizi Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan defterle karşıladık. Tamamen bizim tasarımımız olan bu defterler içerisindeki etkinliklerle öğrencilerimiz için çok faydalı olacak. Defterin hazırlamasında emeği geçen AR-GE birimimize teşekkür ediyorum. Bir kez daha değerli idareci ve kıymetli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2021-2022 eğitim öğretim yılının ülkemize, Nevşehir'imize, eğitim çalışanlarına ve öğrencilerimize sağlık, başarı ve huzur getirmesini diliyorum.” diye konuştu.  
İlk ders zili heyecanına ortak olan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, bugün de okulları ziyaret ederek öğrenciler ile buluşmayı sürdürdü.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir okul ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet ve Atatürk İlkokullarını ziyaret etti.  Ziyarette AR-GE biriminin tasarlayıp hazırladığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü imkanlarıyla birinci sınıf öğrencileri için bastırılan ilk defterler Millî Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından öğrencilere dağıtıldı. İlk defterlerine kavuşan öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ve heyecan görülmeye değerdi.

 

Millî Eğitim Müdürü Demir, “Çocuklarımız uzun bir süredir okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzak kaldılar. İnşallah yüz yüze başladığımız eğitim öğretim yılı yüz yüze devam eder. Bunu sağlamak bizlerin elinde. Hepimiz kurallara uyarak, maske takarak, mesafeli durarak ve temizlik kurallarına dikkat ederek bunu başarabiliriz. Ayrıca aşılama oranının artması için velilerimizin ve öğretmenlerimizin tamamının aşı olmasını arzu ediyoruz. Herkesin tedbirlere uyarak gereken özeni göstereceğine inanıyoruz. Bu yıl 1. Sınıf öğrencilerimizi Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan defterle karşıladık. Tamamen bizim tasarımımız olan bu defterler içerisindeki etkinliklerle öğrencilerimiz için çok faydalı olacak. Defterin hazırlamasında emeği geçen AR-GE birimimize teşekkür ediyorum. Bir kez daha değerli idareci ve kıymetli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2021-2022 eğitim öğretim yılının ülkemize, Nevşehir'imize, eğitim çalışanlarına ve öğrencilerimize sağlık, başarı ve huzur getirmesini diliyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.